Ivan Kvesić ostao bez bronce u Istanbulu, a brat Anđelo ispao nakon druge borbe – Jabuka.tv

Ivan Kvesić ostao bez bronce u Istanbulu, a brat Anđelo ispao nakon druge borbe

Poslije više od godine dana nastavljena su međunarodna karate natjecanja. U Turskoj je tako održan prvi turnir ovosezonske Svjetske Premier karate lige.

Najbliže odličju bio je Širokobriježanin Ivan Kvesić koji je u kategoriji do 84 kg izgubio dvoboj za brončano odličje od Talijana Michele Martine sa 0-4.

Prije toga ostvario je tri pobjede – protiv Azerbajdžanca Turguta Hasanova 3-2, Albanca Alvina Karaqija 2-1 i Francuza Farrouka Abdesellema 4-0.

U polufinalu je susret sa Zabiollahom Purshabom završio 2-2, ali je hrvatski reprezentativac izgubio zbog prvog osvojenog boda iranskog natjecatelja.

U repasažu za broncu natjecanje su završili Zvonimir Živković (+84 kg) i Stjepan Štimac (-67 kg). Živković je pobijedio Čileanca Rodriga Rojasa 4-2, a potom izgubio od Ukrajinca Rizvana Taribova 6-0. U repasažu, nakon uspjeha nad Crnogorcem Predragom Smolovićem 6-1 u pretposljednoj borbi do bronce zaustavio ga je Azerbajdžanac Asman Gurbanli 4-0.

Do četvrtfinala su stigli Ana Lenard (-61 kg) i Enes Garibović (-75 kg), javlja Hina.

Lenard je bila slobodna u 1. kolu. Potom je svladala Jordanku Ali Rahaf 2-0, na isti način bila je bolja od Ukrajinke Diane Šostak, a u borbi za polufinale uspješnija je bila Srpkinja Jovana Preković s 1-0.

Garibović je ostvario dvije početne pobjede nad Rusom Timofeijem Leontevom 3-1 i Jordancem Basharom Al Nasarom 3-0, a onda je u četvrtfinalnom okršaju bolji bio Iranac Bahman Ghoncheh Asgari s 1-0.

U drugom nastupu oprostili su se Jelena Pehar (-50 kg), Sadea Bećirović i Lea Vukoja, Mia Greta Zorko (-68 kg) i Anđelo Kvesić (+84 kg), a u prvom Petra Nuić (-61 kg), Lucija Lesjak (+68 kg), Boran Berak (-67 kg) i Ivan Martinac (-75 kg).

Sudjelovala su ukupno 584 natjecatelja iz 72 zemlje.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Momci kanite se toga dok ste zdravi jer tu nema para a na kraju kad dodjete u godine vidjećete daje to promašaj jer od toga nema niš jer u današnjem svitu poštenje i dobrota se ne poštuju jer sport je korumpirano i tu vlada mafija moji dečki nepobijedjuje jači i bolji nego kojije odabran kanite se toga

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.