Ivan Klasnić Dinamovo pojačanje za Ligu prvaka?

Liga prvaka je pred vratima, prijelazni rok u završnoj fazi, pa je i Dinamo napokon krenuo u akciju ojačavanja trupa. Počeli su pregovori s bivšim hrvatskim reprezentativcem Ivanom Klasnićem (32), napadačem svjetskoga kalibra, čiji angažman bi trebao biti zgotovljen sljedećeg tjedna.

U Dinamu su se prodajom Milana Badelja iznenada našli “u lovi” pa bi Klasnića mogli svrstati u skupinu najbolje plaćenih igrača, s primanjima od najmanje 500.000 eura, naravno pod uvjetom da Ivan na to pristane. A on je do sada bio naviknut na život na visokoj nozi, pa je letvicu znao dizati i do dva milijuna eura, koliko je svojedobno zarađivao u Nantesu, a ni u Boltonu nije zarađivao puno manje.

Dinamo je u dobroj pregovaračkoj poziciji jer Klasniću bi mogao ponuditi Ligu prvaka, a Ivan, iako je slobodan igrač, baš i nije zasut tako atraktivnim ponudama. Iako je donedavno tvrdio kako ga ne zanima igranje u Hrvatskoj ligi, stvari bi se ovih dana lako mogle okrenuti. Možda već do u utorka navečer, kada će se znati Dinamova europska sudbina.

(vecernji.hr)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.