IT'S ALL ABOUT LOCO! u mostarskom klubu Golden

IT’S  ALL ABOUT LOCO! – Naziv je drugog serijala eventa el. glazbe u sezoni  2013/14. u mostarskom klubu Golden, a kako bolje započeti vikend nego sa žestokim buđenjem i razgibavanjem uz dobar i plesan ritam.

Točnije ove subote 14.12.2013 očekuje vas još jedan dobar provod. Ovog puta na redu je prava poslastica, kombinacija tech i techno zvuka, te odlicna tehnika uz jednu  od “pionira” srpske scene dj Loco Baby.

Loco Baby, energična djevojka sa beogradskog asfalta, koja pored studija na Političkim naukama i aktivnostima na planu glazbene produkcije, paralelno, munjevito, krči svoj put sjajnom vještinom za mix pultom. Neuhvatljivom energijom, karizmom, ali i tehnikom koja je mnogo ispred njenog iskustva uspjela je za kratko vrijeme izboriti zapaženu poziciju medju mladjom generacijom dj-jeva.

Sredina 2010. godine bilježi se kao period prvih koraka zajedno sa Nemax Jackmill-om. Iako se Loco Baby ubrzo osamostalila, njihovo zajednicko ime The Jackmills je aktuelno i dan-danas.

Loco  voli da kaže da je na djetinjstvo asocira glazba i da je upravo ta kvalitetna glazbena podloga u kombinaciji sa izuzetnom strašću i posvjećenošću, rezultat njenih prepoznatljivih setova. Specifican spoj tech house-a i techna čine neprestanu energetsku inekciju na njenim performansima. Sredinom 2011.bila je proglašena u top 5 balkanski ženskih dj-jeva na prvom regionalnom takmicenju tog tipa. U sezoni 2011/2011, zapravo u prvoj godini njene karijere, dobija šansu čak tri puta da nastupa u jednom od vodećih underground klubova, na listi The world’s finest clubs – klub *The Tube* u Beoradu. Zapažene nastupe ostvarila je na cijelom Balkanu – pored Srbije, Slovenije, Hrvatske Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore… Španjolska,Švicarska i Grčka su takodje uvrštene na njenoj dj mapi.  Najzapaženiji nastup upravo  bilježi u jednom od najprestižnijih klubova na svijetu Space Menorca na Ibizi. Ovo iskustvo je bio veliki test, a sada je značajna preporuka!

loco2

Pored drage nam gošće, za zagrijavanje su zaduzeni mostarski dvojac No Government, koji su prošlim eventom i proslavom svog 4 rođendana rapslesali sve partijanere do ranih jutarnjih sati. Kao dodatnu podrsku i samu uvertiru pred party. pruzit ce nam svima poznati loklac, house majsta – Gianni Motta!

//Kratko i jasno – očekujte  veliki party, kvalitetnu svirku, elektroniku u raznim formama. Party počinje u 22h, a upad je simbolične 3KM//

Have a Fun!

LOCO’s INFO:

Facebook: https://www.facebook.com/LocoBabyOfficial

Youtube: https://www.youtube.com/user/LocoBabyJackmill/videos

Twittwr: https://twitter.com/LOCO_BABY_

Intervju: http://www.clubbing.rs/content/view/7918/48/

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.