iSTUDIO dobio milijun eura investicije slovenskog RSG Capitala

Nekada poznata kao najveća agencija specijalizirana za društvene mreže, danas digital i preformance orijentirana agencija, iSTUDIO, potpisala je investicijski ugovor vrijedan milijun eura s poznatim slovenskim investicijskim fondom RSG Capital.

iSTUDIO je nastao u Zagrebu 2009. godine, a njegovi osnivači Daniel Ackermann i Tomislav Grubišić razvili su od studentskog portala vodeću kompaniju za pružanje usluga performace marketinga, koja se posebno istaknula kroz projekte Mediatoolkit, Socialnumbers i Socialpuzzle. Danas tvrtka broji preko 50 zaposlenih, a tržište rada proširila je na Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.

Prva podružnica izvan Hrvatske otvorena je upravo u Mostaru 2012. godine na čelu s Ivonom Milas i u godinu dana rada može se pohvaliti s preko 20 klijenata, za koje rade digtial kampanje, ne samo na društvenim mrežama, nego i na Google mreži. Jedina su agencija iz BiH koja je Facebook Preferred Marketing Developers,  Google Certified partners i Mailchimp experts.

Kako je za naš portal izjavila Ivona Milas, ovo je veliki korak za cijeli Istudio, pa tako i za podružnicu u BiH. Omogućiti će nova zapošljavanja, brži razvoj, te samim time i njihovim klijentima vrhunske usluge i proizvode, kao i izgraditi od zaposlenih najbolje stručnjake u svom poslu. ‘

U ovim teškim vremenima, dobiti ovakvu investiciju je jako veliki uspjeh. Ovim putem se želim zahvaliti svim klijentima, partnerima i medijima koji su nam pružili potporu u radu, te nam dali veliko povjerenje” kazala je za Bljesak.info 26-godišnja voditeljica ureda iSTUDIJA za BiH.

Investicija obuhvaća cijeli iSTUDIO, buduće projekte i zasigurno će omogućiti brži razvoj i napredak agencije, kao i potencijalnih klijenata ove perspektivne agencije.

(Jabuka.tv | Bljesak.info)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.