Istraga protiv NK Troglav zbog jarbola i zastave?

Uprava NK Troglav obaviještena je kako je protiv navedenog kluba delegat nedavno odigranog susreta između NK Troglav i FK Sloboda pokrenuo istragu, priopćeno je iz NK Troglav iz Livna.

S tim u vezi, iz spomenutog kluba su izdali priopćenje za javnost u kojem navode kako je “izvjesni gospodin Kahrić kao delegat na navedenoj utakmici optužio livanjski klub za niz propuštenih radnji, a jedna od njih je da na jarbolu nedostaje stijeg države Bosne i Hercegovine”.

U priopćenju se navodi kako je to notorna laž te da postoji stotinu svjedoka koji su nazočili utakmici. “Stijeg se dokumentirano i video zapisom nalazi na ‘počasnom’ prvom mjestu u nizu gradskih stjegova i stijega NK Troglav”, stoji u priopćenju.

Iz kluba priznaju da nemaju stijeg NS FBiH, ali da su isti zatražili od saveza na što su dobili negativni odgovor uz opasku da svi klubovi moraju zatražiti i sami platiti sporni stijeg.

Kako se dalje navodi, klub veže optužnica da su tri domaća navijača iz navijačke skupine “konjica” utrčali na teren što nije po njima istina jer je kamera sve zabilježila i evidentirala da ti navijači nisu došli do terena te da su na vrijeme spriječeni od redarske službe na atletskoj stazi.

Protiv navedenog kluba navodi se i bačeni tvrdi predmeti na teren koji su mogli ugroziti suce kao i optužba što se tiče internetske konekcije na sustav “Comet”. (Fena)

(www.jabuka.tv)

“Odgovorno opovrgavamo navedene optužbe te tvrdimo da imamo urednu internetsku liniju, a za trenutna preopterećenja internetskih veza NK Troglav nema apsolutno nikakvog utjecaja”, navodi se u priopćenju iz Uprave NK Troglav.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.