Tri stvari koje svaki muškarac očekuje u vezi

Put do muškog srca poprilično je jednostavan i nezahtjevan. Ispunite ove tri potrebe i ‘odabrani’ će još dugo biti vaš. ‘Žene me često pitaju što muškarci očekuju od veze. I premda možda i same shvate koliko su muškarci jednostavni, i dalje mnoge ostanu iznenađene jednostavnošću mog odgovora’, kaže David M. Matthews (trener za veze, izlaske i seks).

Općenito, muškarci trebaju tri stvari u romantičnoj vezi sa ženom:

1. Seks

Prvi na listi je seks. Kao što znate, on je muškarcima jako važan. I premda većina voli dobro jesti, ako moraju birati između seksa i hrane, izabrat će gladovanje u korist seksa. Zato je vrlo logično da je većini ono što traže u vezi seksualna kompatibilnost. I premda to može zvučati kao da vas na neki način ocjenjuju, zapravo je istina da – ako ste se spremne seksati redovito – smatrat će vas savršeno kompatibilnima.

2. Utjeha

Muškarci žele da im žene omoguće ugodno mjesto, toplu atmosferu i sigurnu bazu u koju mogu pobjeći od brutalnosti svakodnevnog života. Vole pobjeći u opuštenu atmosferu, daleko od pritiska vanjskog svijeta. Vole žensku podršku i umirujuće riječi. Žele uživati u vašoj toplini i razumijevanju. Drugim riječima, u vašoj se prisutnosti žele osjećati bolje. Isto tako, ako ih tretirate s prezirom, kritizirate ili ste puni antipatije, vjerojatno će poželjeti biti negdje drugdje.

3. Društvo

Upravo kao što i zvuči, muškarci žele biti uz nekoga s kim im je zabavno i s kim vole provoditi vrijeme. S osobom koja dijeli njihove interese, snove, ciljeve, kao i smisao za humor, nekoga s kim se zabavno družiti i tko ih je spreman slijediti u njihovim avanturama. Jednako tako, žele biti sa ženom koja uživa u njihovom društvu.

I to bi u osnovi bilo to, tvrdi David M. Matthews. Premda postoje i oni muškarci koji imaju neke ‘kompliciranije’ zahtjeve, oni su u manjini, i ne uzimaju se u obzir u općim diskusijama o muškarcima i njihovim motivacijama.

To je jednostavna istina o tome što muškarci traže u vezi. Možda se čini da traže više – srodnu dušu ili životnu partnericu – ali zapravo se njihove potrebe svode na ‘velike 3’. Ako muškarac pronađe te tri stvari kod vas, vaša veza je sigurna.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.