Islamska zajednica odgovorila Zovko: Ovo je nastavak zlonamjerne kampanje

Nakon što je hrvatska zastupnica Željana Zovko u Europskom parlamentu etiketirala Islamsku zajednicu u BiH i Tursku kao glavne krivce za pobjedu Željka Komšića na proteklim izborima u BiH, iz Islamske zajednice su odgovorili.

Iz Ureda reisu-l-uleme kratko su kazali za Dnevni avaz da je hrvatska desnica nastavila s iznošenjem neosnovanih optužbi.

Ovo je nastavak jedne zlonamjerne kampanje hrvatske desnice protiv Islamske zajednice i bosanskih muslimana koja traje već dugo i koja je kulminirala optužbama za uplitanja Islamske zajednice u izborni proces bez navođenja ikakvih dokaza. Ove optužbe odbacujemo i smatramo ih krajnje zlonamjernima, kazao je Muhamed Jusić, savjetnik reisu-l-uleme, za medije.

Kako je kazao, ovo je “skandalozan nastup u kojem su Zovko i njeni istomišljenici predlagali amandmane koji su štetni po BiH“.

Skandalozno je da netko nastupa s pozicije da su samo Hrvati europski narod u BiH čija prava EU treba zaštititi, a da u isto vrijeme otvoreno zagovara segregaciju djece u obrazovnom sustavu i potiče dodatne podjele među narodima i građanima. Vjerujemo da će Europa, kao što je to bio slučaj i do sada, prozrjeti kroz ovu zlonamjernu propagandu, poručili su iz Islamske zajednice.

Zovko: Turska i Islamska zajednica odigrali su ključnu ulogu u izboru Komšića

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • E MOJA ŽELJANA TRIBALA S TIM ARAPSKIM ULIZICAMA I UVLAČI GUZICAMA GOVORITI O HRVATSKOJ DO DRINE ,PA BI TA SARAJEVSKA ,ODNOSNO ARAPSKA GERILA PLJESKALA A NE KMEČALA.

  • Moji dragi islamisti, vi ste slali jasne poruke iz svojih džamija i davali naputke za glasovanje za janjičara Komšića. Koristite iste metode koje su koristili i osmanlije u svojoj višestoljetnoj okupaciji BiH, a koju vi veličate pod egidom dolaska islama na ove prostore, Islam je na ove prostore došao donoseći smrt, jad, bijedu, zlo koje ovi krajevi nikada u povijesti nisu vidjeli. Vi to zlo veličate i iste metode koristite da se teror nastavi. Kao što smo se borili u ona vremena, isto ćemo se boriti i u ova vremena da porazimo zlo koje vi predstavljate i instrumente koji pristaju biti vaše je’ene izdajničke janjičarske sluge u liku i djelo Željka Komšića.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.