Islamistička zastava se zavijorila u Tuzli

Zastava pripada islamskim teroristima, i to Al-Nusra Fronti. State Department je prošle godine objavio da se među deset najtraženijih terorista svijeta nalazi pripadnik Al-Nusre, i to Nusret Imamović.

Krenuo sam u Sarajevo i zaprepastio sam se kada sam vidio crnu zastavu, nalik ISIL-ovoj, dok sam prolazio kroz Tuzlu. Iskreno, nakon što sam to vidio, strah me je bilo dalje putovati i samo sam čekao da dođem do Sarajeva, kazao je za Večernji list čitatelj koji je iz Hrvatske krenuo na put prema Sarajevu i šokirao se vidjevši zastavu koja posljednjih dana ledi krv u žilama.

Iz automobila je fotografirao prizor i poslao fotografiju na mailom Večernjem listu.

Zastava pripada islamskim teroristima, i to Al-Nusra Fronti. State Department je prošle godine objavio da se među deset najtraženijih terorista svijeta nalazi pripadnik Al-Nusre, i to Nusret Imamović za kojega je State Department objavio da se bori u Siriji i aktivno podupire nasilni ekstremizam.

Nažalost, podsjeća Večernjak, zastave terorističkih organizacija u BiH nisu rijetkost. U veljači ove godine u Gornjoj Maoči zavijorila se zastava ISIL-a, a na pomoćnim objektima istaknuta su i druga obilježja ISIL-a.

Zastava zloglasnih terorista zavijorila se i u Ošvama, selu kod Maglaja o kojemu se pisalo da u njemu zemljišta kupuju radikalni islamisti i osobe bliske vehabijskom pokretu.

Prema podacima, najmanje 210 osoba iz BiH otišlo je od 2012. do kraja 2014. na ratišta u Siriji i Iraku, a do sad se vratila 51. ISIL je preko svojih portala, koji su prije nekoliko dana zabranjeni u BiH, ponovno uputio ozbiljne prijetnje građanima.

(Večernji list)

18 komentara

 • Ejj.uvik se kori di ima nade da će se stanje popraviti,majka dite kori iz ljubavi ako pogriješi da se vrati na pravi put,pa otud i ukori za naše momke koji jesu pogriješili.a za ovu sotonu što je izvisila “ovo”nemam komentara.nego se samo triba prikrstit i Boga na pomoć.

  • Naši momci nisu pogrješli nego su ispali glupi…
   Muslimani su stoka i treba im jebat mater nek se gube u Tursku,Arabiju ili šta ja znam di samo dosta ih je ovdje više,di su god u blizini tu su problemi.

   ISLAM RAUS

 • Gdje je tomislavgradski gradonačelnik čita li on ovo.Il se on zabavio blaćenjem onih mladica pijanih koji su pjani usli u omerovice i nakasljali se malo glasnije i dobili po brzom postuupku mjesec pritvora pola ih nit krivi nit duzni

 • Jedan kreten objesi zastavu u nagovori SDA, eto neka se ljudi oko toga svađaju, kad već nemaju što jesti. Zastava 50km, čovjek koji je objesio zastavu 50km. Mržnja među narodima neprocjenjiva!

 • pa šta se drugo moglo očekivat ovo je samo još jedan znak čija je ova bih nažalost.samo zamislite koliki val imigranata dolazi nisu svi imigranti ima tu sigurno velik broj kako ih nazivaju boraca ISILa.ova zastava u tuzli je sasvim normalno u ovoj razvalini od države a nas jadne hrvate prcaju di stignu .ta gamad je ratovala protiv nas ne samo ratovala nego masakrirali ljude i iživljavali se na ljudim i ti isti žive i sad sasvim normalno nitko im ništa.mi nismo svjesni koliko smo kao nazovimo je država nestabilni.

 • Ne smeta bam što se davimo u smeću. Ne smeta nam što pola općine nema vode. Ne smeta nam što nam je većina političara nepismena i kupila diplome. Ne smeta nam što nas vodi bivši jugosloven. Ne smeta nam što će nam se buduća kanalizacija izlivati u Mostarsko Blato. Ne smeta nam što imamo skoro 30% nezaposlenih i što smo uglavnom prijavljeni ba minimalac….
  Smeta nam što je neka pijana budala okačila zastavu nalik ISIL-ovoj 300 km od Širokog. Smiješno.

  • Ne, debilu. Naravno je da to sve nabrojano smeta, i potrebno se tim ozbiljno pozabaviti. Ovdje se govori o ozbiljnoj teroristickoj skupini koja predstavlja jos ozbiljniju opasnost za sigurnost gradjana ove kakve-takve nazovi drzave, a ne o pijanoj budali. Kad ti se zastava zaviori u travnjaku, tada ces vidit koliki je problem kanalizacija u Blatu prema ovome. I da, najgore od svega je sto postotak kretena kao sto si ti i sto ne shvaca ozbiljno ove prijetnje nadmasuje postotak nezaposlenih. Samo nam Bog moze pomoci.

 • Oni su prijetnja BiH, a zato su krivi muslimani, jer su ih oni dovodili u ratu, a poslije ih a nisu i rjesili, naselja poput maoce, to je to. A ovo nedavno u Tomislavgradu, sa sličnim stvarima se hrvati po bosni po većinskim muslimanskim mjestima susreću svako malo. Samo kad hrvati nešto naprave to se odmah uzdiže.

 • Podrška svakom tko se bori na bilo koji način protiv muslimana!
  A vi isprani liberali iz Širokog želim da vas isil nabije na kolac…pa i dalje budite liberalni!

Komentiraj: