Iskoristite ovih pet Googleovih alata za praćenje Svjetskog nogometnog prvenstva

Uskoro će u Rusiji početi Svjetsko nogometno prvenstvo.

Oko 3,2 milijarde ljudi gledat će 32 nacionalne vrste kako se natječu za titulu najbolje.

Ako ste među njima, evo pet Googleovih alata koji vam mogu biti korisni, piše Tportal.hr.

Googleova tražilica

Googleova tražilica posebno je prilagođena za Svjetsko nogometno prvenstvo: imat ćete priliku vidjeti i koristiti kartice sa sadržajem uživo pri vrhu popisa rezultata u tablicama skupina, igrače koji su u trendu te relevantne tvitove, slike i video zapise (tamo gdje su otkupljena prava).

Live Scores za Android

Koristite li Android, možete prikačiti utakmice za početni zaslon vašeg uređaja i tako pratiti razvoj događaja uživo čak i ako ne koristite aplikaciju ili ne tražite informacije o njima. Upogonite Googleovu aplikaciju, pronađite utakmicu koju želite pratiti te kucnite i dovucite ju na početni zaslon.

Google News

Google News ima posebnu značajku za praćenje Svjetskog nogometnog prvenstva, pomoću koje možete pratiti rezultate utakmica uživo, najvažnije trenutke, rezultate i druge novosti.

Google Assistant

Googleov digitalni pomoćnik Assistant trebao bi moći odgovoriti na sve upite vezane uz Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, bilo da se radi o rezultatima pojedinih utakmica ili procjeni koji tim ima najslabiju obranu.

Google Maps

Maps će ponuditi novu značajku koja će vam pomoći otkriti u kojim kafićima i restoranima u blizini možete gledati utakmice.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.