Isključeni iz prometa: Žena bez dozvole vozila neispravan autobus

Kikindska policija je u nedjelju ujutro, oko 9.30 sati, isključila iz prometa veliki double-decker autobus jer je kontrolom utvrđeno da je njime upravljala T.A. (31) bez vozačke dozovole.

Također,  autobus beogradske Laste koji je prometovao na liniji Beograd – Subotica je tehnički neispravan.

Kako je Novostima potvrđeno u Policijskoj upravi u Kikindi, njihova patrola je utvrdila da žena koja je bila za volanom nema vozačku dozvolu za D kategoriju neophodnu za upravljanje autobusom, a osim tehničke neispravnosti vozila, postoje sumnje da je bilo prekršaja u korištenju tahografa kao i drugih nepravilnosti.

Autobus je isključen iz prometa, nalazi se na autobuskoj stanici u Kikindi, a putnici su zbrinuti. Autobus je prometovao na redovitoj liniji Beograd – Subotica preko Kikinde. Zanimljivo je da se u papirima kao formalni vozač navodi N.R. (59), ali je autobusom upravljala žena bez vozačke dozvole, potvrđeno je u policiji.

Autobus nije napravio nikakav prometni prekršaj prilikom vožnje, već je zaustavljen tijekom radovite kontrole prometa na području Kikinde. Zbog naknadno ustanovljnih prekršaja policija će podneti odgovarajuće prijave.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.