ISIS preuzeo odgovornost za masakr na Šri Lanki

ISIS je preuzeo odgovornost za terorističke napade u Šri Lanki.

Broj poginulih u samoubilačkim napadima na crkve i hotele u Šri Lanki na Uskrs porastao je na 321 u utorak, na nacionalni dan žalosti, među njima je 45 djece.

Policija je rekla da se broj žrtava povećao jer su mnogi ranjeni podlegli ozljedama u bolnici, a da je više od 500 ljudi u bolnicama.

Žrtvama je odana počast u utorak s tri minute šutnje.

U zemlji je u ponedjeljak navečer uvedeno izvanredno stanje kako bi vlasti održale sigurnost i rad osnovnih službi tijekom istrage o bombaškim napadima.

Visoke sigurnosne mjere provode se u Colombu i u Negombu, 35 kilometara sjeverno od glavnoga grada, gdje se održava masovni pogreb blizu crkve u kojoj je ubijeno više od 110 ljudi, prenosi Index.hr.

Izvanredno stanje daje sigurnosnim snagama posebne ovlasti, uključujući pravo na pretraživanje i uhićenje.

Eksplozije su se dogodile za vrijeme uskrsnih misa u kršćanskim crkvama u Negombu, Batticaloi i Colombu i u luksuznim hotelima u Colombu.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Masonerija hiti ka cilju jedne svijeske vlade a ovi kozojebi ko stvoreni za manipulacije. Kršćanin pravi zna,ali bojim se da će osveta krenuti. A i neka se istrjebimo.čovjek ako BOGU na služi što i da crpi Njegove darove.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.