Ipak nije ostala praznih ruku: Evo što je Hugh Hefner ostavio 60 godina mlađoj udovici

Iako se pričalo da joj neće ostaviti ništa, 60 godina mlađa udovica Hugha Hefnera Crystal Harris ipak nije ostala kratkih rukava nakon njegove smrti.

Hugh je posljednjoj ženi ostavio sedam milijuna dolara vrijednu vilu koju joj je kupio 2013. godine te iznos od pet milijuna dolara, piše TMZ.

Vila koju je Crystal naslijedila ima četiri spavaće sobe, “walk in” ormar, pet kupaonica, stol za poker te ogroman bazen. Hugh ju je kupio za nešto manje od pet milijuna dolara, no sada joj je vrijednost porasla.

Ipak, takva nekretnina dolazi s visokim mjesečnim troškovima pa se u kolovozu iznajmljivala za 25 tisuća dolara mjesečno, a u rujnu je oglas nestao pa u njoj vjerojatno netko već živi.

Bogatstvo Hugha Hefnera procjenjuje se na 43 milijuna dolara, a u to se ne uključuje Playboy vila koju je u srpnju prodao za 100 milijuna dolara svom susjedu Darenu Metropoulosu pod uvjetom da u njoj može ostati do smrti. Njegovo bogatstvo razdijelit će njegova djeca, a nešto će dobiti i dobrotvorne udruge.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Hefner – čovjek koji je od žene napravio drolju. Što ne pišete o optužbama brojnim za silovanja i mučenja? A o tome šta je uradio Maryln Monroe? A pokopali ga kraj nje?
    Ah, o tom nećemo… nek žena i dalje ostane drolja. Kamo li ide ovo društvo…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.