Inter spektakularnim videom dobrodošlice predstavio Vatrenog

Šime Vrsaljko je od srijede i službeno igrač Intera iz Milana. Hrvatski desni bek je stigao na jednogodišnju posudbu iz Atletico Madrida, a njegov povratak u Serie A je oduševio mnoge navijače, piše Goal.

Najprije navijače Intera koji su ga dočekali i po slijetanju u zračnu luku u utorak, a da je Šimu u Milanu dočekala topla atmosfera i puno ljubavi svjedoče i objave njegovog novog kluba na društvenim mrežama.

Posebnu pažnju privukao je video dobrodošlice na Instagramu u kojem je Inter poručio Vrsaljku: Ovo je tvoja sudbina. Sjajan video je zapravo priča o Vrsaljku kroz njegove brojne tetovaže, sa snažnim porukama, a na kraju se otkriva i posebna Šimina veza s Milanom.

Jedna od njegovih brojnih tetovaža prikazuje i Posljednju večeru Leonarda da Vincija koja je naslikana u jednoj od Milanskih crkvi, crkvi Svete Marije Milostive.

Neke stvari radiš jer su ti izazov. Neke samo da se igraš, a druge iz ljubavi. Radiš ih da ne zaboraviš, da se podsjetiš, radiš ih zbog sebe, ali i zbog drugih. Neke stvari radiš jer vjeruješ u njih, neke jer ti daju nadu. Radiš ih… jer to želiš. Neke stvari radiš jednostavno jer je to sudbina. Naš grad. Tvoja sudbina, stoji u opisu videa.

I uistinu, kao da je Inter i bio njegova sudbina jer kako piše Inter u opisu videa: ‘Naš grad je već Šimina druga koža...’

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.