Instagram uvodi zanimljivi Nametag

Kako bi poboljšali povezivost korisnika na popularnoj foto platformi, tvorci uvode jednu vrlo prepoznatljivu značajku koja je neobični i vrlo popularni Snapchat dugo vremena činila vrlo jedinstvenim.

Dok smo do nedavno mogli komentirati Instagramovu sklonost kopiranja značajki iz Snapchata, sada možemo potvrditi da se radi o otvorenoj praksi. Kompanija je TechCrunchu potvrdila da testira takozvane Nametagove, Instagram verziju Snapcodeova.

Prepoznaj me po tagu

Nova značajka omogučit će korisnicima da stvore jedinstveni tag kombinacijom emotikona. Od sad ćete ih doslovno moći skenirati i slati, a njihova primjena prilično je očita – usmjerit ćete kameru prema telefonu na kojem piše Nametag i dodat ćete toga korisnika u listu “followanih”.

Naravno, kao i kod ostalih eksperimentalnih značajki, ni ovoj nitko ne garantira da će ući u službenu verziju Instagrama, što opet ne znači da je nećemo nikad vidjeti. Ako Instagram nastavi plijeniti pažnju korisnika Snapchata, on će morati uhvatiti i dio njegovoga, recimo to tako – duha.

To znači da će morati zamijeniti Snapcodeove Nametagovima, piše Tportal.hr.

Oni će svima omogućiti da pronalaze nove kontakte, što je u svakom slučaju napredak u odnosu na situaciju kakvu imamo danas.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.