Instagram ima novu funkciju koja će oduševiti sve shoppingholičare

Ovog jutra Instagram je najavio novu funkciju u aplikaciji, naime, dobit će checkout funkciju, odnosno bit će moguće pohraniti informacije o kreditnoj kartici na svom profilu. To će korisniku omogućiti direktnu kupnju proizvoda iz aplikacije, bez preusmjeravanja na web shop brenda, odnosno trgovine.

Prije današnjeg predstavljanje nove funkcije, korisnici su mogli vidjeti oznake o proizvodu, no kad bi kliknuli, poveznica bi ih odvela s Instagrama i otvorila novu URL adresu gdje je kupac opisivao podatke o načinu plaćanja i shippingu.

Proba je bila jako uspješna, a Vogue piše da je na oznake proizvoda svaki mjesec kliknulo više od 130 milijuna ljudi, piše Diva.

Kako bi isprobali novu funkciju, Instagram se udružio s poznatim brendovima među kojima su Burberry, Prada, Oscar de la Renta, Balmain, Michael Kors, H&M, Zara, KKW Beauty i NARS, a moguće je platiti Visom, Mastercardom, Discoverom i Paypalom.

Iz Instagrama su pojasnili da će mogućnost izravne naplate putem aplikacije povećati kupovini i stvoriti besprijekoran shopping, koji počinje i završava na Instagramu.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.