Innovation Hack se vraća: 24-satno natjecanje u Mostaru

SPARKov i Sportradarov Innovation Hack je spreman i za 2018. godinu, ovoga puta u nešto drugačijem formatu. Bez obzira sudjelujete li drugu godinu za redom, ili ste novi kolačić, trebate znati samo jedno: to je najbolje mjesto na kojem možete pokazati svoje tehnološke i poslovne vještine te istovremeno osvojiti vrijedne nagrade. Innovation Hack hackathon se održava 16. i 17.6.2018. u SPARKu (Mostar).

Što se promijenilo? Ove godine će to biti 24-satno natjecanje, ne samo za IT profesionalce, nego i za studente završnih godina ili bilo koga zainteresiranog za startupe ili sportske podatke. Tražimo programere i gamere, ali isto tako i ljude s poslovnim štihom, marketingaše, projekt menadžere koji bi mogli doprinijeti poslovnoj strani rješenja. Isto tako, s obzirom na kraći vremenski period samoga natjecanja, ne morate razvijati prototip, već samo koncept i mockupe, s naglaskom na tehnološke i poslovne strane rješenja.

Što je ostalo isto kao prošle godine? Nagrade su i dalje fantastične:

  1. mjesto – 4500 BAM
  2. mjesto – 3000 BAM
  3. mjesto – 1400 BAM.

Uz nagrade, teme za vaš mobilne, web ili desktop aplikacije bazirane na sportskim podacima su ostale iste.

  • Sportsko klađenje (in-play betting, mini igre, virtualne igre, e-sportovi)
  • Gamificiranje sportskih podataka (second-screen, predviđanja, društveni mediji, coach fan, dnevna fantazija, natjecanja fanova, skill igre, aktivacija sponzora, smart TV, multi-kanali)
  • Sportski podaci budućnosti (umjetna inteligencija, strojno učenje, praćenje podataka, prediktivne analitike, chatbot, virtualni asistenti, artikli, virtualna realnost, proširena realnost)
  • Sportsko novinarstvo (automatsko stvaranje sadržaja, automatsko stvaranje videa, vizualizacija budućih generacija, novinarski alati, aktivacija sponzora, smart editorials).

Nemojte propustiti vikend prepun sportskih podataka, natjecanja, zabavnih aktivnosti, Red Bulla i Illy kave! Prijavite se ovdje.

(www.jabuka.tv)

 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.