Indira Levak, Mia Negovetić, Zdravko Šljivac, Luka Nižetić i Enis Bešlagić u žiriju nove sezone ‘Zvjezdica’

Dječje glasnice su uvježbane, crvene fotelje spremne za članove žirija, a svjetla pozornice čekaju nove glazbene nade… Sve to znači da je došlo vrijeme za početak snimanja treće sezone RTL-ovog dječjeg glazbenog showa Zvjezdice.

Više od dvije tisuće djece do 15 godina starosti se prijavilo, ali samo njih 70 imat će priliku postati treća hrvatska zvjezdica. O tome tko će se na kraju okititi tom laskavom titulom i tako na najbolji mogući način početi svoju glazbenu karijeru, odlučivat će peteročlani žiri u sastavu: Indira Levak, Mia Negovetić, Zdravko Šljivac, Luka Nižetić i Enis Bešlagić.

Indira Levak, jedna od najuspješnijih domaćih pjevačica, ne krije uzbuđenje što je dobila priliku biti članica žirija.

Raditi s djecom veliki je užitak jer njihov talent je neprocjenjiv. Drago mi je da ću 21 godinu svog glazbenog iskustva na neki način prenijeti na njih jer u ovoj njihovoj startnoj poziciji svaka sugestija im može pomoći da postanu pravi pjevači. Velika je odgovornost na nama, ali ne treba ih štedjeti kad je u pitanju konstruktivna kritika jer oni se i prijavljuju da bi čuli mišljenje profesionalaca, kaže Indira, ali ipak dodaje da će emocije imati značajnu ulogu u donošenju odluke o daljnjem prolasku.

Veliki sam emotivac, slaba sam na djecu i moramo pažljivo birati riječi, ali mislim da mi kao žiri fantastično funkcioniramo, atmosfera je divna, djeca uživaju i svatko od njih je već sada pobjednik, kaže Indira, a s njom se slaže i Enis Bešlagić, koji smatra da bi svi trebali biti sretni već činjenicom da su prošli audicije. Kao jedini „ne-glazbenik” među članovima žirija kaže da je dosad naučio vješto baratati glazbenim pojmovima.

Ma ja imam više napunjenih Arena nego neki glazbenici, kaže kroz šalu Enis i nadodaje da i dalje ima ulogu najvećeg šaljivdžije među članovima žirija jer „jednostavno se takav rodio”.

Njegov kolega iz žirija, maestro Zdravko Šljivac s nestrpljenjem čeka čuti kako zvuče novi kandidati dok Luka Nižetić napominje kako klinci u trećoj sezoni imaju nešto lakši posao nego kandidati iz prethodne dvije sezone jer znaju što očekivati.

I naša očekivanja su sad nešto veća, a pogotovo nakon što je prva pobjednica, Mia, pokazala što se sve može napraviti. Ja ću biti isti – pravedan i šaljiv. Naš zadatak je približiti klincima da je sve ovo velika zabava i trebamo im razbiti tremu, kaže Luka. A dok Mia Negovetić osvaja svjetsku publiku svojim izvedbama i pozornicom suvereno vlada, priznaje da ipak ima tremu uoči početka snimanja jer će se naći na, njoj dosad, nepoznatom terenu.

Malo me strah jer ne znam što očekuju od mene kandidati i kolege u žiriju, ali najbolje je ne opterećivati se time. Oduvijek me zanimalo kako je to stisnuti gumb i ocijeniti kandidate i potajno se nadala da će jednom doći taj dan. I evo, došao je!, uzbuđeno će Mia.

Voditeljsku palicu i u trećoj sezoni drži Doris Pinčić Rogoznica, dok je njezin suvoditelj Boris Hrepić, dugogodišnji basist benda Daleka obala te autor i voditelj emisije „Dica sritnih lica”.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.