BiH: Vozač usred radnog vremena prevezao majku s bolesnim djetetom na hitnu

Vozač GRAS-a, pokazao je veliku humanost kad je pomogao ženi koja je s bolesnim djetetom u naručju stajala uz cestu, piše Klix.ba.

Edin Bećirević bez imalo razmišljanja pritekao je u pomoć ženi sa teško bolesnim djetetom i odvezao ih do Hitne pomoći.

Naime, vozač koji je vozio na liniji Rajlovac – Željeznička stanica u momentu dok se autobus nalazio na okretnici Rajlovac uočio je ženu koja je u naručju držala bolesno dijete i djevojčicu koja je stajala pored nje, vidno uznemirene i uplašene.

Na pitanje treba li pomoć odgovorila je da čeka nekoga od članova svoje obitelji kako bi odvezao dijete do Hitne pomoći, ali se isti nije pojavio.

S obzirom na to da se radilo o bolesnom djetetu kojem je trebala hitna medicinska pomoć, Edin je pozvao hitnu, ali oni su mu kazali kako trenutno nemaju niti jedno vozilo na raspolaganju.

Bez puno razmišljanja, nakon što je obavijestio dispečera, Edin je prevezao majku s djetetom do Hitne pomoći te pozvao doktore da preuzmu bolesno djete.

Gestu vozača svedrdno su podržali i putnici koji su se u tom trenu nalazili u autobusu, uz komentar kako bi taj i slične primjere svi trebali slijediti.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.