Incident na obilježavanju 70. godišnjice ”oslobođenja” Mostara

Na Partizanskom spomeniku u Mostaru prilikom obilježavanja 70. godišnjice ”oslobođenja” grada od fašizma došlo je do manjeg incidenta. Jedna osoba je pogođena bocom, te je zadobila lakše ozljede.

Kako Bljesak.info doznaje, pod sumnjom da su sudjelovale u spomenutom incidentu, privedene su dvije osobe. Također, sudionicima se dobacivalo i zviždalo tijekom kretanja prema Partizanskom.

Inače, na svečano obilježavanje ”oslobođenja” Mostara pristigao je veliki broj osoba iz raznih gradova BiH poput Sarajeva i Konjica. Također, stigla je i manja skupina ljudi iz Slovenije.

Sudionici su stigli autobusima na ‘Partizansko’, a cijeli skup su osiguravale jake policijske snage.

Također, u okviru obilježavanja 70 godišnjice oslobođenja Mostara od fašizma 1945.-2015. položeno je cvijeće i na spomen obilježju na Musali.

Podsjećamo, partizani su tog dana u Mostaru pobili i u Neretvu bacili sedam fratara, a također počinili su zvjerske zločine nad civilnim stanovništvom.

(Bljesak.info)14 komentara

  • šteta,koja je to površina te tzv. partize pri aveniji…mogao bi se sveučilišni kampus proširiti,il nek se napravi nešto svrsishodno,..mislim da u mostaru ima dovoljno groblja,ovako samo služi za skupljane narkomana,fukara,itd..

  • strašno je to što su partizani stvarno pobijedili fašistički sustav koji je ubijao žene, djecu, starce Židovske, Srpske, Romske nacionalnosti, tisuće njih, ali su isto tako počinili zločine ubivši svećenike i nevine ljude. Ustaštvo je zlo, na koje su bili prisiljeni mnogi ljudi, malo čitajte o Nacistima i njihovoj ideologiji, oni koji su se išli borit protiv toga su na kraju počinili zločine, tako da nemojmo opravdavati jedno zlo drugim, nego osudimo i nacizam i komunističke zločine!

  • Koji si ti seljak kalas. Znaš ti da je partizane stvorio nacističko ustaški pendrek? Da su se partizani borili protiv okupatora sami bez ičije pomoći i da su pobijedili to zlo. Procitaj nekad nesto,pa ćeš biti pismeniji.

    • Očito si bezbožnik ili si imao koristi od “crvenog zmaja”,ne ubij,Božja zapovijed,moramo i trebamo poštivati,kao i ostale zapovijedi,a što se nas hrvata ,hercegovaca tiče ta bagra zaslužuje metak u čelo i to kakav star iz njihova vremena..bagra sotonska,ima puno i balijetina,ordali,…

  • TREBA SRUŠIT TO RUGLO OD ZLIKOVAČKOG ,PARTIZANSKOG POKRETA I NA TOM MJESTU NAPRAVIT NOVE SVEUČILIŠNE ZGRADE, ODJELE SVEUČILIŠNE BOLNICE I MOŽEBITNE NOVE STAMBENE PROSTORE. lIJEP PROSTOR KOJI SADA SLUŽI SAMO ZA OPIJANJE ,DROGIRANJE I VAMPIRSKE PARTIZANSKE SEANSE. Ruglo kakvo gradu Mostaru ne treba, niti mu je ikad trebalo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.