Ima 23 godine, jedanaestero djece i na tom broju ne želi stati

Mlada mama iz Rusije odgaja već 11-ero djece, no uz pomoć surogat majki želi ih dobiti još.

Christina Ozturk (23) toliko obožava obiteljski život sa suprugom biznismenom Galipom Ozturkom (56) da je par spreman potrošiti 1,5 milijuna dolara na surogat-majčinstvo, prenosi The Sun.

Najstariju kćer Viku Christina je rodila sama prije šest godina. Ostala djeca su genetski od supruga i mene, ali su ih nosile surogat majke, govori mlada mama, prenosi Index.

Najmlađe dijete para je 11-mjesečna Olivia. Ne znam koliko će ih na kraju biti, ali sigurno ne planiramo stati na 10, rekla je milijunašica. Nismo spremni razgovarati o konačnom broju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Кристина Озтюрк (@batumi_mama)

Par živi u obalnom gradu Batumi u Gruziji gdje je legalno koristiti surogat majke u trudnoći, od kojih svaka košta oko 8.000 eura.

Christina, rođena u Moskvi, bila je samohrana mama kad je odmarala u primorskom gradu i upoznala sadašnjeg supruga Galipa, biznismena podrijetlom iz Turske. Uskoro su počeli izlaziti, a ona se preselila u Batumi, gdje sad uživaju u obiteljskom životu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Кристина Озтюрк (@batumi_mama)

(www.jabuka.tv)10 komentara

  • Nju razumijem, ali ono sto ne razumijem je ovakve u nas, zivi u 30 kvadrata, nema nikakvih uvjeta, ali rodi desetero djece kojima ne moze pruziti jednako kvalitetan zivot i pozornost, i onda je na drustvu da im pomaze? Ali naravno reci to javno, odmah se javi stotinu mislioca sa ”neka dice”. Neka dice, ali za dicu treba imati uvjete, a ne praviti od njih sirotinju i socijalne slucajeve. Ova ima milijune, njoj moze biti.

  • Sve dobro napisano,najviše puno djece imaju i sami socijalni slučajevi i isključivo žive od nadoplatka na njih.Velika većina tih novce potroše na sve,najmanje na djecu.Imaš normalan pogled na današnji svijet,ne gledaš zatucano ko dosta njih ovde.Njihovi argumenti će ti biti kako su prije naše bake imale po 7,8 i svi odrasli itd.Nije stvar u tome da nitko nije umro od gladi bukvalno,al mu je definitivno bilo puno uskraćeno.Danas osobito u modernom vremenu je teško uskratiti nešto klincu ,a malo tko može kvlitetno podići tj.dovoljno vremenski pa i materijalno više od 2,3 djece danas.Sad će neki reći kako imaju vremena za druge gluposti kave,ili netko ima psa a teško mu djecu podizati.Pa netko voli psa to mu pruža zadovoljstvo,radost,svako ima pravo da čini što želi i ima što želi u životu.Kod nas ovi ljudi jako tradicionalni i konzervativnih pogleda su dosta isključivi jer drže ispravnim samo svoje i kako oni žive i stvaraju svoje stereotipe.

    • Sebicno je donijeti dijete na svijet ako se ne mozes za njega brinuti i pruziti mu pozornost i sve sto mu treba. To je sebicnost, a ne planirati djecu u skladu sa svojim mogucnostima. Najlakse zenu shvatiti kao aparat za stancanje djece i onda ocekivati od drustva da ti tu djecu odgaja jer ti za to uvjeta i vremena nemas.

  • Ništa čudno, ovo su muslimani. Mater ruskinja, ćaća turčin, dica turci. Muslimani imaju plan osvojit svijet tako što će se brže množit od drugih (takozvano demografsko oružje).

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.