I Yahoo Mail usavršava izgled i funkcije

Yahoo mail će uskoro dobiti novo lice. Uoči dolaska novih trendova i neminovnog velikog redizajna Gmaila, čini se da je i Yahoo odlučio da pokaže sve što može da ponudi.

Prvi veliki novitet je ubrzanje samog sistema. Developeri iz Yahooa najavili su ubrzanje učitavanja od čak deset odsto i uveliko smanjen broj iritantnih grešaka.

Drugi zanimljiv dodatak je integracija RVSP-a koji, ukratko, omogućava da u pravom vremenu jednostavnim klikom potvrđujete ili odbijate pozive na događaje i sastanke. Ovo će pomoći svim korisnicima koji moraju da urade veliki broj stvari odjednom i kojima brza mogućnost odgovaranja na pitanja znači razliku između poštovanog i nepoštovanog roka.

Drugi dobrodošli dodatak u kojem će apsolutno uživati kreativniji korisnici jesu takozvane foto-teme koje u principu služe kao skinovi za Yahoo Mail.

Konačno, tu je i mogućnost bogatog uređivanja teksta za automatske odgovore, što znači da ćete u mailove koje Yahoo šalje tokom vašeg godišnjeg odmora moći da ubacujete GIF-ove ili slike.

Ukratko – svi ovi noviteti trebalo bi da pomognu Yahoo Mailu da se istakne, što je vrlo važno za njihov opstanak na tržištu. Reč je, naime, o jedinom dugovečnom i često korišćenom proizvodu iz Yahooa koji i danas koriste milioni ljudi, piše Tportal.hr.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.