I ove godine susret oldtimera u ŽZH

Tradicionalni Međunarodni Rally starodobnih vozila pod nazivom “4 grada Hercegovine 2024” bit će održan u nedjelju, 26. svibnja.

Ovaj 15. po redu susret oldtimera koji organizira Oldtimer klub ”Ero” odvija se na području Županije Zapadnohercegovačke, tj. Gruda, Ljubuškog, Širokog Brijega i Posušja.

Organiziranjem međunarodnih susreta svrha nam je promicati kulturnu i tehničku baštinu, te promovirati mjesta i turističke destinacije naše županije među ljubiteljima starih motornih vozila, kojih svakih danom ima sve više. Do sada smo uspješno organizirali četrnaest međunarodnih susreta, koji su redovito okupljali veliki broj sudionika iz raznih mjesta cijele Bosne i Hercegovine, kao i iz susjednih nam zemalja (Hrvatske, Slovenije, Srbije i Crne Gore).

Oldtimer susreti koje organizira OTK ERO, u krugu ljubitelja oldtimera prepoznati su kao jedan od najsadržajnijih i najkvalitetnijih susreta ove vrste, uz vožnju prelijepim krajolicima Hercegovine, prigodne i bogate poklone, tombolu i zahvalnice, uz bogatu gastronomsku ponudu tijekom cijelog susreta, poručili su organizatori.

Program počinje u nedjelju ujutro u Posušju (Ulica kralja Tomislava) gdje će se sudionici okupljati od 09:00 do 11:00 sati. Zatim slijedi vožnja do Širokog Brijega (Park širokobrijeških branitelja), preko Čitluka se ide u Ljubuški (vodopad Kravice), a završetak susreta je u Grudama (Agroturizam “Marića gaj”) gdje je organizirano druženje uz večeru i dodjelu zahvalnica. Ukupna dionica ovogodišnjeg susreta je 110 kilometara.

Oldtimeri će prodefilirati gradovima i općinama ŽZH

(www.jabuka.tv)

11 komentara

 • Sirotinja nema love da kupi normalno auto, pa krpi svoju skalameriju. Da prikriju svoju nesposobnost da zarade za auto, kitovane rđave starudije nazivaju oltimerima. Gonite to sve na Bišće, izvagajte i u presu bacaj.

 • Promašio si “cijeli fudbal”. Odavno ovo nije hobi za sirotinju. Današnja oldtimer scena u Hercegovini ima auta vrijedna i po nekoliko desetaka tisuća KM. No uskoro će parada ponosa u Sarajevu, tako da ćeš i ti doći na svoje

  • Oldtimer i golovi i askone, podovi napravljeni od limene bačve. Desetci tisuća hahaha…
   Vidim da pratiš te vaše parade, gdje i kad su, svašta sam vidio pa bi mogao i vas pogledat.

   • Dobro ti je reko čovik prije , misto ti je na paradi ponosa ito na čelu parade sa šarenom zastavom a okani se stvari o kojima nemaš pojma. Bolje je nađi gore na paradi dva arapina date skupa odrade. Jedno je imaš od toga nešto u tvom slučaju čak i dva a i razumiš se u to da te neko odkuje.

 • Znači, peder je svatko ko nema raspalog kadetta, friško pokrpanog i ofarbanog? Nisam znao. Kupit ću jednog, mada nisu valjali dok su novi bili. Ako sam dobro razumio, heteroseksualci su samo vlasnici trulih vozila koje ne smiješ dignuti dizalicom. Djeco, krpite te svoje lame i šaljite telegrame jedan drugom, nije internet za vas.

  • Drži se parade ponosa i kupi najnovija kola , nisu za tebe klasici nego moderna vozila isto košto je moderno šareno društvo.

 • Meni je uvjek drago vidjeti stara vozila jer je svaka marka imala svoju neku liniju a danas skoro nemoreš razlikovati proizvođače. Pritom mi se još sviđa dasu starija vozila bez velikih điđa znači nema bezpotrebne opreme koja je samo kilaža. Stara auta nisu morala imati nabubane konjske snage jer su bila puno lakša. Kad bih mogo birati volio bih dase prave stara auta sa boljom zaštitom limarije i male korekcije u tehnici ali da izgled karoserije ostane kakve su nekad bile.

 • Samo na ovom portalu se od oldtimera u jednoj rečenici skoči na homoseksualace🤦‍♀️. I odmah u sljedećoj na Arape.
  Gospe moja…

 • Za iskompleksiranu kravetinu u nekakvoj sivoj kanti od nekakvog audija, koji joj je kupio nekakav lopov ili na kredit sa placom od 1200 KM u smrdljivom nekakvom ministarstvu u grudan, ko fol ona zuri na posa, Fuuuj, a koja je jutros preticala na nepropisan nacin, konkretno priko svih traka za prestrojavanje na cesti za grude . Ubices nekoga kravooooo ko ti je da i kupio diplomu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.