I nadolazeći vikend Hercegovina puna događanja

Noćni život Hercegovine ovog vikenda nudi različite događaje, za raznolike ukuse i cijenu. Za čitatelje portala Jabuka.tv odabrali smo pregled najvećih događanja po danima, kako biste mogli na vrijeme isplanirati svoje izlaske…

Srijeda, 20. srpnja

U Posušju će u noćnom klubu Gaudeamus, nastupiti Ana Bekuta. Cijena ulaznice je 10 KM, a najavljene su i promo cijene pića.

U Čitluku u noćnom klubu Bumerang održava se tematski Espana cocktail party.

U Grudama, točnije u mjestu Tihaljina, u sklopu ”Tijaljskog sila” na igralištu mjesne osnovne škole koncert će održati Crvena jabuka, a prije toga s početkom u 19.00 sati na istom mjestu nastupit će folklorna društva iz BiH i Hrvatske. Ulaz je besplatan.

Četvrtak, 21. srpnja
U OKC Abrašević u Mostaru nastupa ženski kvartet Galina. Ove djevojke izvode slovensku izvornu narodnu i komponiranu glazbu, skladbe iz svjetske zborne literature od renesanse do sadašnjih dana, skladbe zlatnog doba slovenskih festivalskih pjesama, a na repertoaru se mogu naći i skladbe vokalnog jazza i popa. Početak koncerta je u 21:00h.

Petak, 22. srpnja
Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo Uzarići iz Širokom Brijegu u suradnji s Mjesnom zajednicom Uzarići organiziraju koncert hrvatskom pjevača Miroslava Škore. Cijena ulaznice je 5 KM, a dobit od koncerta će se uložiti u daljnju rekonstrukciju i uređenje školskog igrališta. Više o koncertu OVDJE.

Svi obožavatelji srpskog pjevača Ace Lukasa doći će na svoje, jer on nastupa u noćnom klubu Diamond Ljubuški, a cijena ulaznice je 15 KM.

U noćnom klubu Daleka Obala u Mostaru gostuje turbofolk pjevačica Milica Todorović, a cijena ulaznice je 10 KM.

Subota, 23. srpnja
U noćnom klubu Gaudeamus u Posušju nastupit će srpski folk bend Miligram. Cijena ulaznice je 10 KM, a posjetitelje očekuju i promo cijene pića.

U Čitluku u noćnom klubu Bumerang nastupit će Tanja Savić, a ulaz je 7 KM.

Za sve koji vole mirniju atmosferu i klapsku glazbu, u restoranu Gardens Međugorje nastupa klapa Rišpet.

U Mostaru u OKC Abrašević održat će se Flamenco night uz nastup Mirze Redžepagića & Nine Ćorić. Mirza Redžepagić je prvi flamenco gitarist u BiH, a Nina Ćorić je prva i zasada jedina pjevačica flamenca u regiji priznata od struke. Početak koncerta je u 21:00h.

Nedjelja, 24. srpnja
Široki Brijeg će u 20.30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Pecara ugostiti velikog američkog redatelja Richarda Monteza i njegov spektakularni biblijsko-broadwayski mjuzikl pod nazivom ”Josip i čudesne boje njegovih snova”. Glavnu ulogu u mjuziklu ima Dino Jelusić kojega mnogi pamte po dječjem hitu “Ti si moja prva ljubav” s kojom je pobjedio na prvom natjecanju pjesme Eurovizije za djecu u Kopenhagenu.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 5 KM. Više o tom čitajte OVDJE.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

  • Ko sluša cajku, jebemo mu majku.
    Hercegovci, bijedo bijedna, prodane duše, lažne hrvatine.
    Busate se svi u prsa, trobojnice obješene po retrovizorima, šahovnice… Kad sam vidiio reportažu o praćenju Hrvatske na Europskom prvenstvu u Mexxu zgadio mi se život. Svi u kockicama, a satak-dva nakon toga trese Lepa Brena.

  • ZAŠTO PLJUVATI OVE OBERSELJAČINE ŠTO DOVODE I SLUŠAJU OVE CAJKE, SVAKA BUDALA IMA SVOJE VESELJE. Ja sam sretan zbog njih i imamo jednostavno različit ukus i to je to. Kad shvatiš koliko zaostalih ljudi ima onda znaš da će tebi put u životu biti jednostavniji. hee heee he heeee

  • Neka sluša tko šta voli.Bolje slušati i cajku nego naše političare u BiH-ni i u okruženju.Od cajke glava ne boli,od njih boli itekako,glava i želudac……

Komentiraj: