Biblijsko-broadwayski mjuzikl stiže u Široki Brijeg | Jabuka.tv

Biblijsko-broadwayski mjuzikl stiže u Široki Brijeg

Udruga Međunarodno kumstvo djetetu Herceg Bosne u nedjelju 24. srpnja 2016. godine u 20.30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu ima čast ugostiti velikog američkog redatelja Richarda Monteza, a Široki Brijeg po prvi put učiniti domaćinom spektakularnog biblijsko-broadwayskog mjuzikla pod nazivom ”Josip i čudesne boje njegovih snova”.

”Josip i čudesne boje njegovih snova” jedan je od najpoznatijih mjuzikla svih vremena, zasigurno i zato što je glazbu napisao Andrew Lloyd Webber, jedan od najuglednijih skladatelja ovog žanra, a tekst Tim Rice, ujedno poznat po scenariju za Disneyev animirani film “Kralj Lavova”.

Na Broadwayu je mjuzikl do sada izveden više od 1000 puta, a prema informaciji the Really Useful Group (RUG), agenciji koja zastupa autorska prava, na svoj ga je program postavilo više od 20.000 kazališnih grupa diljem svijeta.

plakat_mjuzikl

Međunarodno kazalište Cornerstonearts, u režiji redatelja Richarda Monteza, uspješno ga izvodi u preko dvadesetak zemalja diljem svijeta, a u Hercegovini je premijerno izveden u Čapljini, gdje je doživio izuzetan uspjeh i odaziv publike. Nedugo nakon toga, zbog velike potražnje također je izuzetan uspjeh doživio i u Mostaru i Ljubuškom.

”Iako redatelj ovaj mjuzikl izvodi potpuno besplatno, organizacijski troškovi mjuzikla su jako veliki što se odnosi na profesionalno ozvučenje, rasvjetu, iznajmljivanje opreme, audicije, markentiške aktivnosti” naveode organizatori te ističu da su cijene ulaznica u pretporadi 5 KM, odnosno 10 KM za VIP ulaznice.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

 • Napisao Kralj lavova? Taj crtic i nije toliko bezazlen…proguglajte roditelji malo o tome i o cjelokpunom disneyu kakve poruke salje djeci pa ami prosudite

 • O tome i ja govorim..nista be cudi jer se zna da he na broadwayu vec odavno vise gayeva nego “strejtovaca”…gledao sam snimke po youtubeu i meni izgleda ko izrugivanje

  • Vidjet ćete, ovo je čudesno i lijepo. Ovaj mjuzikl je održan u Ljubuškom. U dvorani bilo 5 tisuća ljudi. Tko je god bio oduševljen je. Nemojte molim Vas pisati komentare koji ne dolikuju. Upoznat ćete ovog režisera i sve će vam biti jasno.
   Do sada je održano u 80 zemalja svijeta.
   Molim vas pišite komentare nakon ovog mjuzikla….
   Hvala!

  • Oprosti ali da imalo čitaš/ da si imalo čo Bibliju znao bi da je Josipu njegov otac napravio šarenu haljinu. Ne kontam zašto svima pederi smetaju, i oni su ljudi

 • Bog stvori najljepse boje zemaljske i nebeske prirode ali nazalost vjernici kao sto su ovi komentatori dozvolise da im bolesni umovi zatruju i “ukradu” prelijepu dugu kojoj se svaki put iznova divimo kad se pojavi na nebu…

 • Vi hercegovci često glumite velike katolike, ali samo gledate svoju guzicu i da je vama dobro a druge ko šiša. Prestanite biti licemjerni..

Komentiraj: