Hvale vrijedna gesta širokobrijeških školaraca

Da su dječja srca neiskvarena i dobroćudna te željna pomoći svakome predočit ćemo vam u nastavku. Naime, zaista lijepe vijesti stigle su nam iz Prve osnovne škole u Širokom Brijegu čiji učenici već mjesecima u suradnji sa svojim razrednicima odvajaju određen novčani iznos kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije.

Svakog mjeseca učenici su odvajali novac u vrijednosti jednog sendviča, marku ili dvije, skromno, ali od srca te je sav novac išao u Skrbni fond koji pomaže teže oboljelim učenicima.

Tijekom mjeseca travnja, učenici Prve osnovne škole Široki Brijeg iz područnih škola Klanac, Mala škola, Trn, Mokro, Turčinovići, Buhovo, Rasno, Dužice i Čerigaj, odvojiti novac za fond Humanitarne udruge ”fra Mladen Hrkać” koja pomaže djeci s teškim zdravstvenim problemima iz Širokog Brijega koja dolaze na liječenje u Zagreb.

U ovoj hvale vrijednoj gesti širokobrijeških najmlađih školaraca prikupljeno je nekoliko tisuća maraka. Najmlađi Širokobriježani pokazali su da imaju dobro srce te da žele pomoći svojim sugrađanina i njihovim roditelja u najtežim situacijama.

(www.jabuka.tv)

19 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.