Husref Musemić ostaje na kormilu Sarajeva i u iduće dvije sezone

Husref Musemić
Nakon finalnog sastanka održanog u srijedu, 12. lipnja u hotelu Ibis u Sarajevu, uspješno su okončani pregovori o produženju ugovora šefu stručnog stožera Fudbalskog kluba Sarajevo, Husrefa Musemića.

Nakon povijesne sezone u kojoj je Bordo momčad osvojila duplu krunu, FK Sarajevo uložio je sve napore da na kormilu zadrži aktualnog trenera. Novim ugovorom Musemiću je ukazano povjerenje za iduće dvije godine, što predstavlja značajan napredak s obzirom na to da je dosadašnja praksa bila potpis ugovora u trajanju od jedne godine uz opciju naknadnog produženja na još godinu dana, navodi se u priopćenju kluba s Koševa.

Mogućnost potpisa ugovora u minimalnom trajanju od dvije godine rezultirala je početkom pregovora po završetku sezone jer je bila potrebna suglasnost novog većinskog vlasnika ulagačkih prava gospodina Nama.

Nakon prvog sastanka održanog 27. svibnja 2019. godine, zadovoljeni su svi uvjeti Musemića. U naknadnim pregovorima kamen spoticanja predstavljala je isključivo klauzula kojom je definirana otpremnina u slučaju prijevremenog raskida ugovora. Na posljednjem sastanku usvojen je zadovoljavajući prijedlog za obje strane.

Nove klupske obaveze Musemića očekuju već u petak 14. lipnja kada je zakazana prozivka igrača u TC Butmir. Tada će biti obavljen i prvi trening, a idućeg tjedna prvotimce FK Sarajevo očekuje odlazak na pripreme u Sloveniju.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.