Humanitarna akcija za pomoć desetogodišnjoj Antoniji Vuletić iz Drinovaca – Jabuka.tv

Humanitarna akcija za pomoć desetogodišnjoj Antoniji Vuletić iz Drinovaca

Vijeće mladih općine Grude pokrenulo je humanitarnu akciju “Poslušajmo srcem” za liječenje desetogodišnje Antonije Vuletić iz Drinovaca.

U sklopu humanitarne akcije, 19. rujna u Gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama održat će se turnir ”Rukometno srce – Grude 2015.”. Turnir počinje u 13.30 sati, a završava u 19.00 sati finalnom utakmicom koja, upotpunjena sadržajem zabavnog karaktera, čini središnji događaj.

[HUMANITARNA AKCIJA “POSLUŠAJMO SRCEM”]Vijeće mladih općine Grude pokrenulo je humanitarnu akciju “Poslušajmo srcem”…

Posted by Vijeće mladih općine Grude on 14. rujan 2015

Antonija Vuletić rođena je 16. listopada 2005. godine u Drinovcima. Prvi razred osnovne škole pohađala je u Drinovcima te se zbog liječenja s obitelji seli u Split gdje nastavlja osnovnoškolsko obrazovanje.

Prije dvije godine pojavili su se prvi problemi sa sluhom koji dovode do provodne nagluhosti i teških oštećenja u srednjem uhu. Nakon toga je uslijedio niz operativnih zahvata koji joj, nažalost, nisu bili od pomoći. Daljnje komplikacije i pogoršanja doveli su do toga da je Antonija primorana na liječenje u privatnoj klinici.

https://www.youtube.com/watch?v=sSkYhB60Mps&feature=youtu.be

”Poslušajmo srcem i omogućimo Antoniji nastavak liječenja jer obitelj nije u mogućnosti sama osigurati potrebna financijska sredstva. Pozivamo vas da u skladu sa svojim mogućnostima podržite ovu akciju.

Način na koji to možete učiniti je kupovina ulaznica za turnir “Rukometno srce – Grude 2015.” koji će se održati 19. rujna 2015. g. u Gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama”, priopćeno je iz Vijeća mladih općine Grude.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.