Humanitarna akcija Studentskog zbora i Frame Mostar (FOTO)

Studentski zbor u suradnji s Framom Mostar je organizirao veliku humanitarnu akciju pod nazivom „Dani darivanja.“ Osim prikupljanja novca po fakultetima i na Rondou, studenti su se ovaj put odlučili i za prikupljanje hrane po tržnim centrima, te su svu hranu donirali u Javnu I Pučku kuhinju. Akcija se održala 23. i 24. 12. 2011 po tržnim centrima: Konzum, Robot i Tuš. Skupljeno je oko 3 tone hrane. Hrana je predana 28.12. u Javnu i Pučku kuhinju.

Što se tiče novca akcija još nije završena budući da na pojedinim fakultetima još nije provedena stoga sav novčani prilog biti će naknadno predan namijenjenim osobama o čemu ćemo na vrijeme obavijestiti javnost.

Također, Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru je u suradnji s biskupskim ordinarijatom Mostar pokrenuo službu studentskog duhovnika. Za studentskog duhovnika imenovan je mr. don Mladen Šutalo kojeg je biskup msgr. Ratko Perić potvrdio na to mjesto. Dužnosti studentskog duhovnika su održavanje mjesečnih predavanja za studente koji će se održavati u prostorijama kampusa Sveučilišta u Mostaru, te da stoji na usluzi studentima za ispovijed, razgovor i moralni savjet. Moguće je predvidjeti i druge prikladne aktivnosti, poput hodočašća. Naravno, o svim daljnjim aktivnostima studentskog duhovnika kao i o početku predavanja studenti će biti pravovremeno obaviješteni.

Studentski zbor Sveučilišta u Mostar svim studentima želi uspješnu i sretnu Novu godinu.

STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U MOSTARU

(www.jabuka.tv)

 

 

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.