HŠK Zrinjski potpisao ugovor o suradnji sa Karlovačko pivom

Na travnjaku Stadiona HŠK Zrinjski danas je održana press konferencija na kojoj su ugovor o marketinškoj suradnji za sezonu 2019./2020. potpisali Boreas d.o.o distributer Karlovačko piva i HŠK-a Zrinjski.

Ispred tvrtke Boreasa ugovor je potpisao direktor marketinga Alen Pecirep.

Mada danas potpisujemo ugovor za sezonu 2019/2020, smatramo to tek prvim korakom u daljnjoj suradnji, te se nadamo, a i vjerujemo, da će ta suradnja potrajati u godinama koje dolaze. Bolji poznavatelji prilika mogli su zamijetiti da Boreas d.o.o. i HŠK Zrinjski zapravo surađuju već dulje vrijeme, kroz sponzorstva koncesija i raznih evenata, te je ovo bio prirodan sljedeći korak, kojim se samo formalizira ova suradnja u vidu zvaničnog sponzorstva kluba sa brendom Karlovačko. Ujedno smatramo ovo jednim vidom zahvale potrošačima Karlovačkog piva, navijačima Zrinjskog, za koje ćemo, zajedno s klubom raditi niz aktivnosti, počevši od utakmica za Ligu Europe, kazao je okupljenim novinarima direktor marketinga Boreasa Alen Pecirep.

Direktor marketinga HŠK Zrinjski Mario Pandža također se osvrnuo na raniju suradnju sa Karlovačko brendom i naglasio kako je ovo samo nastavak obnovljene suradnje.

Oni koji prate naš klub sjetit će se da je i ranijih godina na poleđini naših dresova bio logo Karlovačko piva, koje nas je partnerski pratilo u organizaciji proslava naših titula. Sretni smo što danas potpisujemo ugovor o suradnji za novu sezonu sa tvrkom Boreas za njihov brend Karlovačko i nadamo se da će ova suradnja u budućnosti biti sve bolja i snažnija. Želimo im se zahvaliti što su prepoznali HŠK Zrinjski kao brend i najtrofejnijih bh klub u poslijeratnoj povijesti, kazao je Mario Pandža, direktor marketinga HŠK Zrinjski.

Okupljenim novinarima je također predstavljena i najavljena Karlovačko nagradna igra „Kada želiš nagradu, idi na Karlovačko“ koja počinje upravo danas i traje sljedeća 42 dana, odnosno do 26. srpnja.

Za svoje lojalne potrošače Karlovačko je osiguralo fond od preko 2.000 nagrada. Svaki dan se izvlači 55 sretnih dobitnika dnevnih nagrada: LG mobitel, LG bluettooth zvučnik, smartwatch Vivax, bežične Sony slušalice, 20 paketa piva, majice i suncobrani.

Za sudjelovanje je dovoljno na Viberu pronaći Public Account Karlovačko BiH, ukoliko ste stariji od 18 godina i prijaviti se, te poslati sliku računa sa bilo kojim Karlovačkim pivom.

Današnji program se nastavlja od 17 sati „ Danom otvorenih vrata Zrinjskog sa Karlovačkim“ u sklopu kojeg sve posjetitelje očekuju zabavne nogometne igre u kojima, uz malo nogometnih vještina, mogu osvojiti i prigodne poklone, navijačke majice Zrinjskog i poklon pakete Karlovačkog.

Kako bi lakše podnijeli mostarske vrućine, za sve posjetitelje današnjeg događaja Boreas d.o.o. je osigurao 1.000 L besplatnog hladnog Karlovačkog, dok će Juicy podijeliti Juicy Kids sokove za najmlađe, te prezentirati svoj najnoviji proizvod – Juicy Ledeni čaj.

Program završava prijateljskom utakmicom veterana Zrinjskog protiv uposlenika Stanić grupe s početkom u 18 sati na pomoćnom terenu.

(www.jabuka.tv) 


13 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.