“Hrvatu” Edimu Fejziću čestitali Božić, on se htio fizički obračunati – Jabuka.tv

“Hrvatu” Edimu Fejziću čestitali Božić, on se htio fizički obračunati

Edita Velić (DF), dosadašnja predsjedavajuća Skupštine Bosansko-podrinjske županije, smijenjena je u srijedu s ove pozicije, a na to mjesto je izabrana Daliborka Milović iz Liberalne stranke (LS).

Današnji nastavak konstituirajuće sjednice zakazan je nakon što su predstavnici Srba, koji su odbijali sudjelovati u radu skupštine te ulagali i vitalni nacionalni interes, iskazali želju za konstituiranje kluba te popunu rukovodstva Skupštine.

Milović je na današnjoj sjednici najprije izabrana za dopredsjednicu, a nakon pauze koja je uslijedila, uz podršku predstavnika hrvatskog naroda Edima Fejzića (Goraždanska priča), Milović je neočekivano izabrana za predsjednicu županijskog parlamenta.

Velić je izjavila da je riječ o dogovoru SDA i Fejzića te da to predstavlja korak ka rušenju trenutne skupštinske većine, dok iz SDA demantiraju ove navode i kažu kako su i sami iznenađeni ovom promjenom, prenosi Fena.

A upravo se nakon ove smjene na društvenim mrežama pojavio video naguravanja među skupštinskim klupama, kada je dopredsjednik Skupštine Edim Fejzić nasrnuo na zastupnika Nijaza Musića (SDA).

Video je objavila upravo Edita Velić na svom Facebook profilu.

Sukobu je, osim izbora Milović, prethodilo to što je Musić, kako prenose mediji, ironično Fejziću čestitao Božić, s obzirom na to da se Edim Fejzić izjašnjava kao Hrvat.

(www.jabuka.tv)


20 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.