Hrvatski saborski zastupnik poslao oštru poruku Džaferoviću: “Ljubitelji Hamasa iz vrha SDA bit će poraženi”

Potpredsjednik Odbora za nacionalnu sigurnost Hrvatskog sabora Petar Škorić (HDZ) na Facebooku je odgovorio prvom bošnjačkom članu Predsjedništva BiH Šefiku Džaferoviću.

Član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović optužio je Hrvatsku u nedavnom intervju za sarajevsko Oslobođenje da prema njegovoj zemlji vodi jednostranu politiku koju je Europska unija već odbacila dodajući da je riječ o nastojanju ostvarenja ciljeva postavljenih tijekom “agresije na BiH”.

Ovaj bošnjački član Predsjedništva BiH i visoki dužnosnik SDA je kazao Hrvatska u odnosu prema BiH često djeluje pristrano te da i svoje članstvo u EU pokušava iskoristiti kako bi njezinu vanjsku politiku modelirala sukladno svojim interesima.

Ima tu svašta pa i nekih prikrivenih ciljeva koji se nisu ostvarili ni tijekom agresije na BiH. Naravno, takva politika Hrvatske u Europskoj uniji je na vrijeme pročitana i europske institucije nisu na to nasjele. Mislim da je hrvatska politika postupajući na ovakav način samo sebi nanijela štetu jer su pokazali da ne mogu biti vjerodostojan sugovornik u institucijama EU kada je stanje u BiH u pitanju. BiH jednostavno ima svoj europski put a institucije EU će prihvaćati što dolazi od institucija BiH, kazao je između ostaloga Džaferović.

Oštar odgovor mu je uputio saborski zastupnik Petar Škorić preko svog Facebook profila u utorak. Napisao je kako se Džaferović kao islamist predstavlja Europljaninom te kako će “ljubitelji Hamasa iz vrha SDA biti poraženi, a Hrvatima neće trebati nikakve Ahdname”.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Besprizorne klevete nezahvalnih moralnih mizerija iz bošnjačkog političkog vrha i raznih islamista postale su, nažalost, dio sveukupnog bošnjačkog društvenoga mainstreama.

Besramnost “zaboravljanja” ogromne logističke i humanitarne pomoći Bošnjacima od strane Hrvata već je ušlo u antologiju beščašća, dok je monstruozna kleveta “o agresiji Hrvatske”, jasan pokazatelj kako je nedvojbeni krajnji cilj Bošnjaka stvaranje islamističke okupacijske zone od cijele BiH, baš kao u vrijeme Osmanskog carstva. Oni za to danas koriste eufemizam “građanska BiH bosansko-bošnjačke nacije”.

Služe se provjerenim obrascima – klevetama, krivotvorenjima, lažima, optužbama i napadima.

Bilo vojno kao 1993., bilo politički od tada do danas.

Bezumnost klevete koja se tiče “agresije” dovoljno besmislenom čine samo dva krucijalna događaja, uz desetine drugih : Izlazak Hrvata 1992. na referendum u BiH bez kojeg nitko ne bi uopće priznao BiH uz istodobno službeno priznanje od strane RH, te službeni poziv “agresoru” 1995. od strane Predsjedništva BiH da RH uđe sa HV u BiH i da je spasi od velikosrpske okupacije i masovnih zločina!

Sve je to svima poznato te će ljubitelji Hamasa i neoosmanizma iz vrha SDA i drugih organizacija, sasvim sigurno biti poraženi a Hrvati u BiH suvereni narod na svojoj zemlji kojemu neće biti potrebne ničije Ahdname!

A Džaferović zaboravlja kako je svojedobno i sam Alija Izetbegović uputio zahvalu za humano postupanje prema Bošnjačkim izbjeglicama i ranjenicima na splitskom širem području, to umjesto da vrši pritisak na pravosuđe u procesuiranju ratnih zločina koje je počinila Armija BiH i njeno krilo El-mudžahid, on se kao islamist predstavlja Europljaninom.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.