Hrvatska: Policajci pretukli 35-godišnjaka zbog parkinga pred očima njegove obitelji

Policajci s područja Primorsko-goranske PU pretukli su u subotu 35-godišnjaka u mjestu Klana i nanijeli mu teške ozljede.

Kako je objavio Novi list, muškarac se nalazi u riječkoj bolnici i nije dobro. Leži na neurokirurgiji.

Prema informacijama koje imaju, njega su u subotu navečer pred očima žene i 4-godišnjeg djeteta prebili lokalni policajci zbog parkiranja.

Sin mu je plakao satima kasnije od šoka. Kakve je batine dobio, dovoljno govori podatak da je na Sušaku sa slomljenim nosom i oduzetim donjim dijelom tijela, stajalo je u mailu koji je dobio Novi list o događaju.

Iz policije su kratko priopćili da su njihovi policijski službenici upotrijebili sredstva prisile jer je 35-godišnjak narušavao javni red i mir i pružao aktivan fizički otpor. Unutarnja kontrola MUP-a već istražuje što se dogodilo.

Možemo potvrditi događaj u Klani s noći 18. kolovoza na 19. kolovoza. Došlo je do postupanja zbog narušavanja javnog reda i mira. Prilikom održavanja javnog skupa u Klani, muškarac je kršio red i mir, odbijao je naredbe policije i pružao aktivan otpor te je policija upotrijebila sredstva prisile. Trenutačno je u tijeku postupak ocjene opravdanosti uporabe sredstava prisile. Kolegica je u kontaktu s liječničkim ekipama. Incident se dogodio na obilježavanju blagdana Svetog Roka, rekli su Indexu iz policije kada smo pokušali doznati više informacija.

“Danas je pacijent bolje”

Kako navode iz KBC-a Rijeka, danas je stanje pretučenog značajno poboljšano. Kako kažu, provedena je dijagnostička obrada te nije bilo značajnih traumatskih ozljeda.

Dodaju kako nisu ulazili u težinu ozljeda, već samo u opće stanje pacijenta.

Muškarac je podvrgnut konzervativnoj terapiji, bez potrebe za operativnim liječenjem. Iz KBC-a Rijeka kažu da ozlijeđeni muškarac povoljno reagira na terapiju.

(www.jabuka.tv) 


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.