Hrvatska bez finala Eurosonga

Hrvatski predstavnik Roko Blažević s pjesmom “The Dream” nije se uspio plasirati u finale Eurosonga.

Roko je nastupio s pjesmom “The Dream” koja se savršeno slaže s geslom ovogodišnjeg Eurosonga – “Usudi se sanjati (Dare to Dream)”. Imao je odličan nastup i dominirao pozornicom.

Autori pjesme su Jacques Houdek, Charlie Mason i Andrea Čubrić.

U finale su prošli Sjeverna Makedonija, Nizozemska, Albanija, Švedska, Rusija, Azerbejdžan, Danska, Norveška, Švicarska i Malta.

Podsjećamo kako se u prvom polufinalu za prolaz dalje borilo 17 zemalja, a kvalificirale su se Grčka, Bjelorusija, Srbija, Cipar, Estonija, Češka, Australija, Island, San Marino i Slovenija. Takozvanih “pet velikih” Britanija, Francuska, Njemačka, Italija i Španjolska automatski ulaze u finale jer daju najveći financijski doprinos Europskoj uniji radiotelevizija koja producira natjecanje. Dodatno ulazi i Izrael kao zemlja domaćin.

Srbi i Slovenci ušli u finale Eurosonga, Crnogorci nisu uspjeli

(www.jabuka.tv)


10 komentara

  • I bolje je, treba odustati od sudjelovanja na ovoj bolesnoj retardiranoj sotonističko-lgbt-ped.erskoj manifestaciji jer eurosong nije više ni bljeda kopija od onog prije 20,30 godina

    • molim te smiri s tim bolesnoj retardiranoj sotonisticko lgbt pederskoj manifestaciji jer ovdje se ne radi ni o tome cak. radi se o parama i ko ce ih vise dat, nista drugo. ne gleda se ovdje ni t od talenta.

  • šteta,pjesma je vokalno dobra,izvedba na europskom nivou..što nije ušla u finale..kad vidim druge npr. sloveniju,zavrti mi se u glavi..roko,ti si mlad,pjevačka karijera je pred tobom,uz svoga mentora legendarnog žaka,daleko ćeš ti dogurati..svu sreću ti želim..

  • Osobno mislim da je trebalo angažirati jednog lobistu da poradi na Hrvatskim interesima …(npr. Matu Granića haha). Koliko para toliko muzike narode .

  • Uvijek nam je drugi kriv. Pogledajmo istini u Lice. U HR je nestala prava Pop glazba tipa što su nekada VRLO USPJEŠNO pjevali N. Fosili, S. Krila, Riva, Daleka Obala, KRUNOSLAV KIĆO SLABINAC, IVO ROBIĆ, Zorica Kondža, Josipa Lisac, Miro Ungar, Jasna Zlokić, Tomislav Ivčić, Tereza itd itd da ne brojim. Već pozornicom vladaju cajke i turbo folk i slične gluposti i to smeće nema ni G od Glazbe. A zarazilo je mlade.

  • VRATITE SE MILI MOJI…! ZADNJE DOBRE PISME NA OJROSONGU: KARAN I NOVKOVIC! OVO DRUGO: BOLJE DA SU IZMISLILI NEKI NOVI FESTIVAL!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.