Srbi i Slovenci ušli u finale Eurosonga, Crnogorci nisu uspjeli | Jabuka.tv

Srbi i Slovenci ušli u finale Eurosonga, Crnogorci nisu uspjeli

Predstavnici Srbije i Slovenije našli su se među 10 zemalja koje su ušle u finale Eurosonga u Tel Avivu.

Od zemalja u susjedstvu finale neće vidjeti Mađarska i Crna Gora.

Srpska predstavnica Nevena Božović oduševila je izvedbom pjesme “Kruna”, dok su Gašper Šantl i Zala Kralj prozvani su posljednji s pjesmom “Sebi”.

Evo rezultata prve polufinalne večeri. Zemlje koje ulaze u finale su: Grčka, Bjelorusija, Srbija, Cipar, Estonija, Češka, Australija, Island, San Marino i Slovenija, prenosi Večernji.ba.

Roko Blažević iz Hrvatske nastupa u četvrtak u drugom polufinalu.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Živim životom koji podrazumijeva ,, živi i pusti druge da žive i ne učini drugom, što ne želiš da se tebi čini ” ALI, stvarno mi je zlo od ovog stalno promoviranja raznoraznih nastranosti na svakom koraku. Ne mogu smatrati normalnim transvestizam , pederizam i sl. i to me se i ne teči sve dotle dok ne zadire u moj život, a sinoć je zadrlo ito duboko. Nastup onog pjevača koji je sad ,,žena” i prikazivanje žvaljenja muškarac u publici i serviranje toga kao ,,promociju ljubavi, slobode i ravnopravnosti” je postalo odvratno. Zatim promocija onog jadnog dječaka , također obučenog u curu, duge plave kose i njegovog pjevanje uz pratnju plesa pretile balerine, kojoj je očito potrebna pomoć radi njenog zdravlja, zbog prekomjerne težine je bila u najmanju ruku strašna. O uživanju u gledanju se stvarno nema šta govoriti, ako ćemo biti iskreni. Eurosong je postao promocija svih nastranosti ovog svijeta i iako ga ni dosad nismo baš pratili, nego ono usput, od sada sigurno ni tako. Večer koja bi vas trebala opustiti uživajući u glazbi, dovodi samo do mučnine. Bože me sačuvaj kud ide ovaj svijet

Komentiraj: