Hrvatica u Top 10 modela na svijetu

Osječka manekenka Petra Ugljarević sinoć je napravila veliki uspjeh plasmanom u top 10 novih ženskih lica na 34 .svjetskom finalu Elite Model Look-a, koje je održano u Milanu. Sudjelovali su predstavnici 36 zemalja, a Hrvatsku je predstavljao i Andrija Arbanasić iz Zagreba.

Petra i Andrija natjecali su se u oštroj konkurenciji 63 novih lica (34 djevojke i 24 mladića) iz cijelog svijeta, Elitovi agenti i stručni žiri sastavljen od modnih stručnjaka, kao što su Anne Catherine Lacroix, Natasa Vojnović, Mark Vanderloo, Tony Ward, Giampaolo Sgura, Lorenzo Serafini, predvođen Vickom Mihaci – predsjednikom Elite management proglasili su najbolje. Laskavu titulu pobjednika Elite Modela Look-a ove godine ponijeli su Valeria Chenskaya iz Rusije i Antonio Freitas iz Brazila, koji će dobiti ugovore vrijedne 150.000 eura (Valeria) odnosno 50.000 eura (Antonio).

U predivnoj atmosferi, uz velikane svjetske modne scene, 1.500 uzvanika i gostiju zabavljali su i glazbeni umjetnici Ofenbach i AaRON.

Našoj Petri je plasman u top 10 donio potpisivanje dvogodišnjeg ugovora s renomiranom svjetskom modnom agencijom Elite model management, vrijednog minimalno 50.000  Eura, prenosi Večernji List.

Svestrana Petra Ugljarević, članica modne agencije Relatum Model Management, vrsna je pijanistica te odlična učenica glazbene škole Franje Kuhača Osijek koju pohađa paralelno sa II Gimnazijom u Osijeku. Višemjesečnim napornim pripremama dokazala je da, uz ljepotu i talente, trud i odricanje donose izvrsne rezultate, pa ne sumnjamo da će predivna Petra svojim budućim modnim uspjesima još jednom pokazati da su Hrvatice među najljepšim ženama svijeta.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.