Hrvat divljao na autocesti u Srbiji, dobio 30 dana zatvora

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u Sremskoj Mitrovici priveli su hrvatskog državljanina zbog nasilničke vožnje.

Državljanin Hrvatske koji je vozio Audi A8 na autocesti Šid – Beograd kod Sremske Mitrovice vozio je 245 km/h, a bilo je nevrijeme i skliska cesta, javlja Kurir.rs.

Počinitelj je priveden u Prekršajni sud u Sremskoj Mitrovici, gdje mu je izrečena zatvorska kazna u trajanju od 30 dana uz novčanu kaznu od 120.000 dinara (oko 2000 KM), kao i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom na području Republike Srbije u trajanju od devet mjeseci.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

 • Pogrešan naslov.
  Ovo nema veze sa Hrvatima i Srbima,da je moje dijete treba ga zatvoriti, nemojte narodu mazati oči, usput uredniče objasniti nam u čemu je problem,kakvu je kaznu trebao dobiti.U Sarajevu prije par mjeseci na takvoj brzini su tri djevojke izgubile život, ako će ti biti olakšanje bile su muslimanke.

 • Pogrešan naslov ima pojašnjenje, na engleskom termin “clickbait” koji je postao globalan:
  “Clickbait je intencija autora da za svoj članak pomoću senzacionalističkog naslova navuče što više čitatelja. Clickbait naslovi zapravo psihološki djeluju na čitatelje aludirajući na njihovu znatiželju u svrhu što veće čitanosti članka. Primjeri clickbait naslova su: „Nećete vjerovati ovome“ ili „Ono što se dogodilo sljedeće će vas šokirati“ ili “ovo morate svakako vidjeti” ili drugim senzacionalističkim tvrdnjama koje očajnički pokušavaju zadobiti vaše zanimanje kako biste kliknuli na njih. Zapravo riječ u naslovu “šokantno” ili “nećete vjerovati” su najčešći primjeri clickbait-a.”
  Urednik portala nije ništa loše mislio, jel’ tako uredniče?
  😉

 • Za usput,
  Engleski je jako podoban za mazanje očiju,ovaj članak ima za cilj pokazati javnosti kako smo mi Hrvati žrtve drugih nacija,Srba,Muslimana a prikriti istinu da smo žrtve svojih vođa “Hrvata”.
  Primjeren naslov bi bio,huligan vozio brzinom 245 km/h na auto cesti u Srbiji,a sakriti podatak da je Hrvat,takvih huligana trebamo se sramiti.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.