HRS: Jovanović (nespretno) potvrdio da SDA i DF imaju dogovor s Našom strankom i SDP-om u Mostaru – Jabuka.tv

HRS: Jovanović (nespretno) potvrdio da SDA i DF imaju dogovor s Našom strankom i SDP-om u Mostaru

Gostujući u Dnevniku Federalne TV savjetnik člana Predsjedništva BiH Željka Komšića je otvoreno priznao kako je, ipak, postojao projekt dogovora, upozoravaju iz Hrvatske republikanske stranke.

HRS je prvi javno govorio o koordiniranom nastupu bošnjačkih stranaka na izborima u Mostaru, posebno naglasivši činjenicu kako su stranke poput SDP-a, Naše stranke i dr., skinuli svoje tzv. lijeve maske i dokazali se ponovno kao bošnjačke nacionalne stranke. Pristajući na diktirani raspored kandidata na listama gdje su Hrvati većina, demaskirali su tu svoju pseudo lijevo orijentiranu politiku. To nam je priskrbilo brojne medijske napade, napade na osobnoj razini i gnusne klevete s njihove strane u kojima su, nemušto odbijali postojanje bilo kakvog projekta, objavio je čelnik Hrvatske republikanske stranke Slaven Raguž.

Navodi kako je, gostujući u Dnevniku Federalne TV, ”savjetnik prvog bošnjačkog predsjednika Željka Komšića je otvoreno priznao kako je, ipak, postojao projekt”.

Na jednoj listi su i Bakir i Komšić, a napravili su u Mostaru dogovor s Našom strankom i SDP-om za neke izborne jedinice. Ono što se nije moglo dogoditi u Sarajevu, dogodilo se u Mostaru, izjavio je Čedomir Jovanović.

Dakle, savjetnik Željka Komšića je otvoreno priznao kako je dogovora bilo, što bi sigurno detaljnije razjasnio u nastavku, da ga novinar u tome nije prekinuo, jer se tobože ”radi o izbornoj kampanji”.

Do tada se sasvim otvoreno o svemu razgovaralo. Ovim putem nećemo tražiti isprike od strane Naše stranke i SDP-a zbog medijskih napada i kleveta koje su ovih dana upućivane prema nama od strane njihovih kandidata, nego pozivamo one časne pojedince koji se nalaze na listama ovih stranaka za Mostar da se jasno i javno distanciraju od sudjelovanja u bošnjačkom projektu. Svojom šutnjom pristajete sudjelovati u očiglednim manipulacijama bošnjačke politike.

Ako postoji igdje ijedan Hrvat u Federaciji BiH koji plaća pretplatu Federalnoj TV, pozivamo ga da to prestane raditi. Ako mu treba pojašnjenje zašto, neka pogleda ovaj clip iz priloga.

Ponosni smo što je HRS kroz više prijava nadležnim institucijama dokazao otvorenu pristranost ove tv kuće, averziju prema Hrvatima i naklonost unitarističkoj politici Sarajeva, zbog čega je ova tv kuća plaćala novčane kazne, objavila je Hrvatska republikanska stranka.

(www.jabuka.tv)


23 komentara

 • Pretplata se plaća po osnovu uređaja odnosno priključka, a ne sadržaja. Primjedba se može imati zbog zakonskog osnova naplate kao takvog, ili zbog sadržaja, u smislu duševne boli ili što već, pa i neki vid anarhizma odnosno građanskog neposluha u tom smislu je isto u neku ruku ok, ali ovo što ovi katolibani ustvari propovijedaju je ipak kao takvo pomalo degutantno za 21. stoljeće – kojim putem treba i upozoriti na ljude, uključivo i sve hrvate, da zaštite najmilije od demagogije ovih republikanskih ispod-haljinaša.

  • Zašto bi mi plaćali propagandu protiv nas? Koliko “Hrvata” radi u federalnoj televiziji ili BH-televiziji? Ima li iko ikakav podatak ili će to antihrvati nazvat “prebrojavanje krvnih zrnca”? A kad je u pitanj druga strana onda se zrnca dobro prebrojavaju.

   • Zaista je čak pomalo i “gadljivo” upuštati se u demagošku raspravu koja bi uključivala raščlambu odnosno elemente poput “propaganda, krvno zrnce, antinešto, druga strana, prebrojavanje” i sl..

    • Znači ne može se znat koliko hrvata radi u javnom servisu zvani “federalna televizia” ili “BH-televizija”? Bio bi red da je najmanje 30%. A i drug Sejdo je izjavio da neće zapošljavat hrvate u svom timu. To mi nekako smrdi na diskriminaciju. Kako bi bilo da se uvedu kvote kad već ne ide na “normalan” način?

 • Ovo je se znalo, hvala Čedi što je sve priznao. Ali najviše me je impresioniralo ponašanje novinara “neovisnog” medija – kakva munjevita reakcija da prekine Čedu Mutanovića da izlaje sve tajne dogovore …

  • Je, je… nada je u vršenju pokore, samobičevanju, klečanju na kukuruzu i sl., potom u odricanju od mozga, a propos raznih iracionalnosti, uz neizbježnu konfrontaciju sa “upraviteljima ovoga mračnog svijeta” – čitaj – amerima i međunarodnom zajednicom; a perspektiva je “stan na nebesima”, i nešto “što oko nije vidjelo a uho nije čulo”, i tako sve dok ovi što upravljaju “mračnom i suznom dolinom” ne uvide da su tobože nešto pogriješili, slabo biće sračunali, pa se ispunjeni neizrecivom ljubavlju, pjesnički rečeno, javno ispričaju, “pospu pepelom” i “gorko zaplaču”, a sve to ritualno i ceremonijalno na sv. Nigdarjevo, uz pjesmu anđela, kao dakle korepetitora, a na instrumentalnoj pratnji cimbala što zveče i mjeda što ječi.

 • Samo za Hdz i bit ce više alminijuma,sokola,žitoprometa. Svi spominju komšića. Zar bi Čović nesto uradio drugacije za nas. Pa gori nam je neprijatelj od bilo kojeg komšića. Ali on ima svoje glasače. Radna mjesta obećava kandidat za mostar.

 • Narkoman sa politickom potporom u Srbiji od 0.2 procenta. On hodajuci uz Komsica zaraduje za zivota. Cevapi i 1000 eura dobro dode. Moze smrkati 2 tjedna. Ceda, Mesic, Kosorka u radu na crno kod bosnjackih elita… Jadno da jadnije ne moze biti. Komsic, Ceda, Mesic, Kosor, Reuf , Avdo Avdic u borbi protiv hrvata i hrvatske jednakopravnosti… Tesko drzavi koju oni brane..

 • Ide Sejdo,
  Iza Sejde Čeda,
  Sve mu Čeda,
  Iz guzice gleda.
  Dva jarana,
  Dva tikvana,
  Obojica
  Nacvrcana.
  Sejdo neku
  Brlju srko,
  A Čeda je
  Ovce mrko.

 • Kad je bilo najgore rodio se HDZ. Zato vam smeta. Jedite se. Vidite li sa kime se pregovara našim Čovićem ili vasim Komšićem. Hrvati pamet u glavu, ne dajte ovima da nas dokrajce. Mostar ce biti naš ili cemo se poturciti. Nadam se da nismo tako nisko pali zbog hrvatskog jala. Zato ova bagra igra na kartu podjele. Kako vidite pobijedila SDA. DF,SDP,.. sve bošnjačke stranke. A vi budite naivni pa glasajte za njih. Oni ce vam sigurno dati bogatstvo kao sto je Zapadna Hercegovina bila u Kugoslaviji. Da nam nisu nastelili odlazak u Njemacku naime ratne odstete, mislim da bi zavrsili kao u doba fra Didaka Buntica. Treba znati kada se boriti za svoju stranku a kada je upitan ccjelokupni hrvatski narod. Vidite kako nam prijete. Zamislite situaciju da Covic prijeti Izetbegovicu da ce mu isto napraviti na nizim razinama kao sa Komsicemn on otvoreno prijeti znaci priznaje da su oni to napravili a mi se glodemo. Mislim da bi sve drzave poslale preporuku da se Covica zatvori. Zalosno je sto nemamo trenutno nekoga tko ce ga zamijeniti i kao narod trebamo prestati srati po svojima jer tko zeli biti politicar u nasem narodu a da je spreman pored svog obrazovanja, znanja, doktorata da mu neki trecerazredni ljudi blate njega i obitelj po portalima iako nisu sposobni ni za što. Narode pamet u glavu.

 • Tako je Marko. Ili ce se barjak u Mostaru viti il nas neće biti. ŽIVJELA HRVATSKA REPUBLIKA HERCEG BOSNA. POKOJ DUŠI SVIM NASIM BRANITELJIMA. Da njih nije bilo ali i hrvatske vojske vjerojatno bi zavrsili kao 45.godine sa stotinu tisuća ubijenih zarobljenika. Groblje na Bilima između Mostara i Sirokog ce vam sve reći. Do sada prikupljeni podaci oko 50000 ubojenih civila i vojnika. Otidite procitajte njihova imena. Da je toliko pasa ubijeno mislim da bi UN zasjedao. Zato cuvajmo se i ne djelimo se i ne baljuzgajmo bez veze. Uvijek vrijedi ona ZAVADI PA VLADAJ. Nas je toliko malo a mržnje previše.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.