HP Mostar: Pokaži srce, pošalji web brzojav!

Jeste li ikada poslali brzojav? U mislima i kroz riječi, bez obzira na udaljenost, htjeli biti bliže najdražima?

Mogućnost slanja poruka u obliku brzojava pojavila se 1844. i prezentirana je pod geslom “Pametan način slanja važne poruke”. Razvojem modernih tehnologija riječi su i dalje ostale temelj komunikacije, mijenjao se samo način i brzina slanja poruka.

Zbog toga je Hrvatska pošta Mostar omogućila korisnicima da preko web brzojava na brz način pošalju važne poruke. Povezali smo toplinu riječi s modernim tehnologijama, jer klik na računalu ne znači da nam nije stalo, nego omogućuje da brže pošaljemo svoje misli i osjećaje bližnjima.

HP Mostar nudi novu mogućnost slanja brzojava preko web servisa dostupnog na Epostshop.ba. Bez obzira u kojem dijelu svijeta se nalazili, naknade za slanje brzojava preko web servisa su iste kao da šaljete iz poštanskih ureda HP Mostar.

Dovoljno je posjetiti ePostShop stranicu te odabarati jedan od prigodnih motiva, bilo da se radi o rođenju djeteta, proslavi vjenčanja, stjecanju diplome ili slanja brzojava u povodusmrti. Prigodan tekst pošaljite na luksuznim obrascima koji odgovaraju vašoj potrebi, a HP Mostar će ga dostaviti za vas!

Za slanje web brzojava u BiH ili bilo koju drugu državu svijeta dovoljno je nekoliko klikova na našoj ePostShop stranici. Budite bliže svojim najdražima preko web brzojava HP Mostar.

Jer znamo da vam je stalo!

 

*PR članak