HNŽ: Od 22 prometne nesreće čak 12 na području Mostara

U protekla tri dana na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirano je 18  prijava ( na području Mostara  13, na području Čapljine 1, na području Jablanice 1, na području Rame 1 i na području Konjica 2).

Iz oblasti javnog reda i mira  registrirano je 8  prekršaja i to na području Mostara 6, na području Konjica 1 i na području Stoca 1.

Iz oblasti  sigurnosti prometa  registrirane  su 22  prometne nesreće i to na području Mostara 12 , na području Konjica 1, na području Jablanice 5, na području Rame 1  i  na području Čapljine 3  u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život , jedna osoba teške tjelesne ozljede dok je šest osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Podsjetimo, u nedjelju oko 11.30 sati na putu Mostar – Čitluk u mjestu Miljkovići , dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali Č.M.(1995) sa vozilom “VW Golf”, I.DŽ.(1989) sa vozilom “Mercedes” i N.I.(1946) sa vozilom “Citroen”. Tom prilikom teške tjelesne ozljede zadobio je vozač Č.M. dok je teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio vozač I.DŽ.

Na licu mjesta izvršen je očevid, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Teška prometna nesreća između između Mostara i Čitluka, ima ozlijeđenih

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.