HNS reagirao priopćenjem: Bošnjačka politika svjesno uvodi BiH u duboku krizu

Hrvatski narodni sabor reagirao je priopćenjem za javnost u kojem osuđuju novo otkazivanje sjednice Predsjedništva BiH za imenovanje mandatara za imenovanje Vijeća ministara BiH.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Odlaganje imenovanja mandatara za sastav Vijeća ministara sustavno ugrožava provođenje Sporazuma lidera izbornih pobjednika o načelima uspostave vlasti i pokazuje neodgovornost bošnjačke politike koja svjesno gura državu na rub institucionalne i političke krize.

Nepoštivanje Sporazuma o načelima uspostave vlasti jasno je ignoriranje biračke volje i zabrinjavajuće rušenje demokratskih načela, koje je protivno nastojanjima za stabilizaciju i razvoj Bosne i Hercegovine.

Blokada napretka političkim ucjenama ugrožava provedbu dogovora koji je zadobio široku podršku međunarodne zajednice i rezultirao vjerodostojnom perspektivom integracija Bosne i Hercegovine u Europsku uniju i NATO savez.  Hrvatski narodni sabor Bosne i Hercegovine neće posustati u zalaganjima za potpunu jednakopravnost hrvatskog naroda s ostalim konstitutivnim narodima BiH, niti će se umoriti od odlučnog djelovanja u pravcu međunarodnih integracija i implementacije reformi koje su u interesu naše domovine.

Politički predstavnici hrvatskog naroda okupljeni oko Hrvatskog narodnog sabora BiH pozivaju na dijalog i dogovor u provođenju Sporazuma kako bi se eliminirale daljnje opstrukcije koje nanose štetu ugledu, funkcioniranju te žiteljima Bosne i Hercegovine, navodi se u priopćenju Hrvatskog narodnog sabora BiH.

Reakcije nakon otkazivanja sjednice: Dodik, Džaferović i Komišić slažu se da se ne slažu

(www.jabuka.tv)


9 komentara

 • Ti nas držiš u vječitoj krizi jer na taj način sebe i svoje bogatiš, to su vaši spinovi, svitu moj pogledaju tko radi u EP, ERONETU, županiji, općini čija dica rade, a čija odlaze trbuhom za kruhom, ustanite dragi branitelji i ne bojte se, nismo se bojali ni 90i,

  • Caka i je u tome što su na čelu Hrvata oni koji nisu pušku nosili nego na gotovo došli nakon završetka rata 1945 drug Tito je rekao bio sam na čelu NOBe hoću da budem i u miru u stvaranju države i znamo da je bio do smrti bar u tome trebalo ga je slijediti a znamo da smo imali poštenih časnika i visokoobrazovane zašto nebi bili uspješni kad je Tito bio običan bravar ili tokar pa tolike godine upravljao

 • Dragane , ti mi trebaš Dragane
  Kao stvoran za mene
  Tako zgodan , tako lep
  Ti mi trebaš zauvek

  Ljubila sam ,ljubila mnogo puta
  Lepi ali dosade za pet minuta
  Svi su isti, varaju svoje zene
  Necu druge, samo si ti za mene

  Hocemo morat svi plakat za vodjom kad umre? Sto bolje places znaci da ti je vise stalo do njega

 • HNS je krovno tjelo Dragana Ycovica preko kojeg on kontrolira sve zivo. A sto je naj bitnije vecinu ovih firmi Eronet, EP- HB, Posta i sve vrste pomoci i poticaja. Znaci novac. Sve njihovo domoljublje se sbodi na novac, novac i opet novac…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.