HNS produžio ugovor Anti Čačiću

Na sjednici održanoj u petak u Zagrebu, Izvršni odbor Hrvatskoga nogometnoga saveza je na prijedlog predsjednika Davora Šukera odobrio produljenje ugovora s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Antom Čačićem na još dvije godine.

Kao što je najavio predsjednik HNS-a Davor Šuker, dogovoreno je produljenje suradnje između HNS-a i izbornika Čačića za još dvije godine.

Izvršni odbor razmotrio je mišljenja Središnjega državnoga ureda za šport o načinu primjene Zakona o sportu te je donesen zaključak da će se pristupiti izmjeni statuta HNS-a i županijskih nogometnih saveza na sjednicama skupština koje će se ubrzo održati.

Utvrđeno je da će se od 23. do 25. lipnja 2017. u Zagrebu održati 5. Europsko nogometno natjecanje reprezentacija hrvatske nacionalne manjine u drugim državama. U sklopu toga natjecanja obilježit će se 10. godišnjica prvoga organiziranoga natjecanja Hrvata izvan domovine, odnosno prvoga Svjetskoga prvenstva hrvatskih klubova izvan domovine.

Odlučeno je i da će se nastaviti suradnja sa Svjetskom organizacijom Roma vezano uz organizaciju nogometnih kampova nacionalnih manjina.

Nadalje, odobrena je financijska pomoć turnirima mlađih uzrasta, uključujući Kvarnersku rivijeru, Memorijal Mladen Ramljak i Turnir vukovarskih branitelja, priopćeno je iz HNS-a.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Ma ja ovi rezultati su nastali sami od sebe,,ma sta ti je nogomet baci im loptu i nek se igraju.sta ce im trener drugo….sta je to svak zna…eeeee moj jugasu..nisi ti nista radio u zivotu a sve znaš ,stavrno sposoban nema sta..

  • Za hejtere. Liku nije izgubio utakmice. Ekipa idlučno izgleda i igraju ljepsi nogomet nego ikada tako da se to prazne price. Zavidni ljudi samo pljuju po nekome

  • ma sta ce on nije zovnuo Andrijaševića i Pašalića… Mamićeva marioneta na klupi. A i mog je sestrića moga zovnut

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.