HNS odabrao kamp u Kataru, Dalić zadovoljan

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza obišla je hotel Dusit i trening centar Al Gharafa, koji su prva opcija za bazni kamp reprezentacije tijekom Svjetskog prvenstva potkraj godine u Kataru.

Tehnička delegacija Saveza prošle godine je obišla desetak potencijalnih kampova koje je FIFA ponudila u svom katalogu. HNS je još u srpnju 2021. godine odabrao hotel Dusit i trening centar Al Gharafa kao svoju prvu opciju u FIFA-inom sustavu za rezervaciju kampova, a sad je i odlučio da će to postati bazni kamp.

Nekoliko reprezentacija čekalo je u redu za isto mjesto, ali Hrvatski nogometni savez imao je pravo prvi reći želi li ondje biti.

Kao što smo uvijek do sada imali odlične hotele i terene, siguran sam da će tako biti i u Dohi. Boravak ovdje odlično nam je došao za aklimatizaciju i upoznavanje s uvjetima koji nas čekaju na SP-u, a dobro je i da smo na vrijeme riješili pitanje baznog kampa. Hvala predsjedniku Kustiću i rukovodstvu Saveza što daju zaista maksimalnu podršku reprezentaciji u svim pitanjima, pa tako i po pitanju odabira baznog kampa, izjavio je izbornik Zlatko Dalić.

Napravili smo odmak od dosadašnjeg djelovanja te smo kampove pogledali prije plasmana na veliko natjecanje jer nismo praznovjerni i vjerujemo u svoju reprezentaciju. To nam je omogućilo odabrati jedan od boljih hotela i kampova te smo se sada još jednom uvjerili da smo napravili najbolji mogući odabir, rekao je Kustić i dodao:

Naša je obveza reprezentaciji pružiti najbolje uvjete, i zato sam ponosan na kvalitetnu logistiku i administraciju koju imamo u Savezu. U konačnici, jedino je i primjereno da svjetski doprvaci imaju jedan od najboljih kampova u Dohi.

Evo protiv koga Hrvatska sigurno neće igrati u Kataru

Vatreni u završnici ispustili pobjedu protiv Slovenije

(www.jabuka.tv/Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.