HKK Zrinjski prekinuo suradnju sa Školom košarke Zrinjski

HKK Zrinjski priopćio je u petak da prekida suradnju sa Školom košarke Zrinjski s kojom su surađivali proteklih godina.

Iz kluba su naveli da je nova uprava kluba kroz usmene razgovore nastojala modificirati suradnju i školu košarke vratiti pod njihov naziv, dakle HKK Zrinjski, jer su poslovali i radili kao potpuno drugi pravni, time i sportski subjekt.

Uz predloženi povratak pod našu kontrolu, što podrazumijeva isto ime, isti račun kluba kao i vertikalnu hijerarhiju u upravljanju, nažalost nismo naišli na identično razmišljanje u razgovorima o spomenutoj problematici, te krećemo s reaktiviranjem vlastite škole košarke.

Želimo i dati ćemo sve od sebe da u rad s djecom i mlađim igračima uključimo provjerena imena, poznata široj javnosti. Riječ je o ljudima koji imaju iskustva rada i osvajanja trofeja u svim kategorijama vezano za mlade natjecateljske selekcije, poručili su iz HKK Zrinjski.

HKK Zrinjski: Krećemo u stvaranje tima, želimo ponovno stabilan klub

Kazali su da je jedini cilj povratak kluba na košarkašku mapu regije kako i doliči bivšem prvaku države.

Hall of fame, NBA, Euroleague, Aba liga su samo neke od adresa gdje su potvrđeni košarkaši iz Mostara. Ovaj sastav uprave je upravo kombinacija takvih, ostvareni igrači, izbornici, direktori reprezentacija, kao i košarkaški entuzijasti s iskustvom upravljanja selekcijama u mlađim kategorijama.

Ostajemo otvoreni za oblike suradnje koji će ostati na tom tragu. Nadamo se i već smo ostvarili pozitivne kontakte sa sponzorima, uglednim gospodarstvenicima kao i gradskom i županijskom vlasti, priopćeno je iz mostarskog kluba.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Savjetovao bih gdin Odaku da nastavi s skolom a pitam gospodu tko ce u Zrinjskom voditi skolu i koliko ce jos ovaj cirkus trajati oko HKK Zrinjski u punom smislu? Ponovni nastavak zastupanja iskljucivo privatnih interesa pojedinaca i to je u startu osudjeno na propast kao sto se doveo klub tu gdje jest zahvaljuci Milosu Daliboru i ekipi uz njega. Na zapadu nista novo.

  • Kakav zrinjski i košarka, pa da i imaju klub u prvoj ligi treba im zabraniti ondje igrati ko u podrumu, prvo napravit dvoranu da odgovara gradu veličine mostara pa onda klub osnovati, najjadnija u državi, ili držite se nogometa dok je dragance živ bit će još koja titula, kad spadnete da vam privatnici financiraju klub kao što je sad široki bit će te gori od širokog I u nogometu

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.