Hit mjuzikl za djecu koji je više puta rasprodao Lisinski stiže u Mostar

Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije? Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku doznat će se kad se Crvenkapica i Vuk napokon sretnu licem u lice.

Mame, tate, djedovi i bake zapišite u svoje kalendare 16. travnja jer imate priliku odvesti svoje mališane na nesvakidašnju dječju predstavu.

Mjuzikl “Mi o vuku” poseban je po koječemu. Ponajprije što djeci donosi formu mjuzikla koju nemaju prilike često upoznati. Glavnu ulogu mjuzikla nosi pjevač Bojan Jambrošić koji je osvojio sva srca gledatelja nezaboravnim izvedbama i preobrazbama u televizijskom show-u “Tvoje lice zvuči poznato”.

Redatelj Robert Bošković, iako mlad, potpisuje mnoge velike režiserske zalogaje uključujući i odigranog “Trubadura” u splitskom HNK.

Uz sve to ovaj izvrsni kazališni komad može se pohvaliti brojnim pamtljivim songovima i igrama riječi namijenjenim edukativnoj zabavi upravno onih najmlađih, djece predškolske dobi te nižih razreda osnovne škole.

Sam mjuzikl poigrava se tematikom klasičnih bajki braće Grimm stavljajući ih u djeci razumljiv kontekst suvremenog doba i tehnologije koju ono nosi. Tim spojem baca se novo svjetlo na klasične priče u želji da se djecu na zabavan način poduči nužnosti kritičkog razmišljanja, a ne samo pukog primanja informacija kojima su bombardirana sa svih strana od elektroničkih medija te kreativnosti, toleranciji i osjećaju za pravdu.

Predstava je namijenjena djeci predškolske dobi i nižim razredima osnovnih škola. Mjuzikl “Mi o vuku” u Mostaru gostuje 16. travnja u dvorani “HD HS Kosača” u 12:00 sati. Cijena ulaznice u slobodnoj prodaji iznosi 10 KM. Svoje ulaznice možete kupiti od ponedjeljka 27. ožujka na blagajni dvorane “HD HS Kosača” svakim radnim danom od 12 do 18 sati.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.