Hercegovački maturanti pomogli potrebitoj obitelji – Jabuka.tv

Hercegovački maturanti pomogli potrebitoj obitelji

Oko 90 maturanta trebinjske Gimnazije ”Jovan Dučić” zbog pandemije koronavirusa neće imati maturalnu zabavu, kako je to bilo planirano prije nekoliko mjeseci.

Trebinjski gimnazijalci odlučili su umjesto svečanih haljina, odjela, defilea i nezaboravnih fotografija, dio novca donirati Trebinjcu Miodragu Jahuri koji je u veoma teškoj materijalnoj situaciji.

Ovo je mogao biti naš dan, ovo je trebao biti naš dan. Iako nemamo priliku ostvariti svoju radost, možemo druge učiniti radosnim. Taj nedostatak možemo nadopuniti tako što ćemo ispuniti želje drugoga čovjeka pored nas, kad već ne možemo svoje. S obzirom da smo bili spremni odvojiti stotine i stotine maraka za haljine, odijela, šminku, frizuru, smatram da sada možemo makar malo novca dati nekome za nešto što život znači. Ne mora to biti puno, neka bude od srca, jedan novčani prilog naše generacije koji bismo mu predali upravo tog našeg 25. svibnja, napisala je, pored ostalog, u pismu svojoj generaciji maturantica Nikolina Škiljević.

Trebinjac Miodrag Jahura jedan je od najmlađih boraca Bobanske čete Vojske Republike Srpske, koji sada živi s bolesnom majkom od 200 KM mjesečno, javlja Radio Trebinje.

Golo preživljavanje, uglavnom od poljoprivrede, otežano je kada je Jahurama uginuli krava, koja je bila jedan od glavnih izvora prihoda ovoj obitelji.

Određen novi datum maturalne zabave širokobrijeških gimnazijalaca

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.