HDZ odgovorio Raspudiću: On nije kalibar za sučeljavanje s Plenkovićem

Nakon što je Andrej Plenković u subotu pozvao Ninu Raspudića da dođe s njim u obilazak Klinike za infektivne bolesti Fran Mihaljević, a potom ga je Raspudić pozvao na sučeljavanje – Raspudić je u nedjelju konkretizirao poziv.

Pozvao je Plenkovića na sučeljavanje u ponedjeljak u 12 sati ispred zatvora u Remetincu.

Na njegov poziv odgovorio je HDZ objavom na Facebooku, navodeći da Raspudić “nije kalibar za sučeljavanje” s Plenkovićem. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

Radi jeftinih poena spreman je žrtvovati još stotine života hrvatskih građana!

Politikantski profiter na tuđim životima Nino Raspudić jučer se prepao – suočen s vlastitim licemjerstvom. A danas je još jednom razotkrio svoje savezništvo sa SDP-om & krajnjom ljevicom, ponavljajući njihove pamflete i izljeve mržnje spram HDZ-a.

Raspudić mora još puno politički sazrijevati, on nije kalibar za sučeljavanje s Andrejom Plenkovićem, koji će sutra – za razliku od dvoličnih MOST-ovaca i njihovog šegrta Penave – otići u Sarajevo i Mostar kako bi se založio za ravnopravni položaj hrvatskog naroda u BiH & za reformu Izbornog zakona.

Stoga demagogu Raspudiću ostaje samo lamentiranje s njemu sličnima iz bešćutne MOST-ove družine, koja hrvatski narod odgovara od cijepljenja i/ili od jednostavnog testa. Dovodeći građane u zabludu s ciljem stjecanja ponekog jeftinog političkog poena, licemjeri su spremni žrtvovati još stotine života hrvatskih građana.

Istodobno druge političare – zbog njihovih razboritih stavova – besramno i bezobrazno nazivaju “politički korumpiranim žetonima”. Jadno – jadnije – MOST. Srećom, Hrvati to dobro vide i znaju, piše u objavi.

Plenković zvao Raspudića na Covid odjel, stigao je brutalan odgovor

(www.jabuka.tv | Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

13 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.