Ulaznice za koncert “U mom srcu Vatra” na dodatnim lokacijama

Zbog velikog interesa za kupnju ulaznica za koncert “U mom srcu Vatra” organizatori, udruga Korektiv iz Širokog Brijega, osigurala je dodatnu lokaciju za njihovu pretprodaju i to u Posušju.

Svi koji žele, do početka koncerta, odsada ulaznice mogu kupiti i u caffe baru Lira u Posušju. Svakako trebaju požuriti dok ih još ima u pretprodaji – vlada velik interes za ulaznicama!

Podsjećamo, ulaznice u pretprodaji dostupne su u caffe baru Flores u Širokom Brijegu i pizzeriji Galiano u Mostaru, odsada i u caffe baru Lira u Posušju, ako ih ostane, uoči početka samog koncerta, dva sata ranije, prodavat će se i na blagajni sportske dvorane Pecara.

Na večeri slavljenja Gospodina nastupaju: Alan Hržica, Vanessa Mioč, Zbor Mihovil iz Splita, fra Marin Karačić i sestre Ramljak.

Koncert “U mom srcu Vatra” održava se 19. prosinca 2021. u 19:30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

U ovim teškim i izazovnim vremenima Hercegovina će modernim duhovnim pjesmama osjetiti Božju blizinu koja uvijek iznova donosi dobrotu.

Dio prihoda od prodaje ulaznica biti će usmjeren u humanitarne svrhe za pomoć udruzi “Mlado sunce” koja promiče kršćanske vrijednosti i pomoć potrebitima. Cijena ulaznica je 10 KM, za djecu do 12 godina i invalide ulaz je besplatan, navode organizatori.

Više informacija možete pronaći na internetskim stranicama: umomsrcuvatra.com. Ne propustimo večer slavljenja Isusa!

“U mom srcu Vatra”, nedjelja, 19. prosinca, dvorana Pecara u 19:30. Na linku ispod možete pogledati najavni spot:

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.