HDZ BiH i SDA “sastančili” u Mostaru: Žele stvoriti pozitivno ozračje u Federaciji – Jabuka.tv

HDZ BiH i SDA “sastančili” u Mostaru: Žele stvoriti pozitivno ozračje u Federaciji

U utorak je u Domu HDZ-a BiH u Mostaru održan sastanak radne grupe HDZ-a BiH i SDA, kao nastavak razgovora na sve teme vezane za probleme funkcioniranja izvršne i zakonodavne vlasti u Federaciji BiH.

Dužnosnici su naglasili kako je neophodno stvoriti pozitivno ozračje kao i pretpostavke za rješenja za sve probleme koji se smatraju prioritetima i koji su evidentirani od strane oba izaslanstva u Federaciji BiH.

Ispred HDZ-a BiH sastanku su nazočili: Marinko Čavara, dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Federacije BiH, Mladen Bošković, član Predsjedništva HDZ-a BiH i dopredsjedatelj Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH, Tomislav Martinović, predsjedatelj Doma naroda Parlamenta Federacije BiH.

Izaslanstvo SDA-a činili su: Mirsad Zaimović, potpredsjednik SDA i predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH i Edin Ramić, potpredsjednik SDA i federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica.

(www.jabuka.tv)


13 komentara

    • BiH je zlocinacka drzava. Mi Hrvati zelimo napokon nase. a to je Bosnu nazad. jer vas je dosta svakoga. komunjara takoder. sve podmukli intelektualci koji zele da je zlo iznad dobra. da je njihova zastva iznad one koja je ponizna. silom pa udri na Europu, pa urdi na Hrvatsku, stetu nam uciniste. platiti cete. posteno.

  • Evo lesinara, a clanak na portalu iznad 22 god od ubistva Joze Leutara. Pa jeli vas sram.??? Sa kim HDZ pregovara. Pita li Covic Bakira i vrh SDA tko ubi Jozu Leutara, tko to naredi. Tko ubi povratnike policajce hrvate u Travniku itd. Ili to nije bitno. Trguju pozicijama, upravnim odborima, ministarstvima itd. I lesinare na hrvatskim kostima, mucki pobijenih hrvata..

    • SDA je uvjek imala želju da BiH bude pod muslimanskom kontrolom ! Danas je akzent da to prvo naprabi u Federaciji i naravno da se prvo suprotstavlha i odstranjuje glavne prepreke. To MZ kroz svoje amaterske predstsvnike za BiH puši.

  • Odvratno ih je vise gledati i slusati. Njihove lazi, obmane, gledati njihov kriminal od naj nize razine do vrha drzave. Narod umire, vakcinu niti jednu nisu kupili jos. Idu okolo i prose a ovamo sve pokradose. Raspiratore kupili i napravili kriminal stoljeca i sada to zataskavaju. Bakir i Covic u Mostaru, Dodik, Komsic, Dzafirovic u Turskoj sa Erdoganom. Mamic drzi presice u Mostaru. Predivno, bolnice krcate pacijentima, lijekanema, vakcina nema. Sto reci.!!!!

  • SDA je uvjek imala želju da BiH bude pod muslimanskom kontrolom ! Danas je akzent da to prvo naprabi u Federaciji i naravno da se prvo suprotstavlha i odstranjuje glavne prepreke. To MZ kroz svoje amaterske predstsvnike za BiH puši.

  • Isprazni sastanici ljudi bez duše.
    Vremenom ste postali bezbojni. Bez boje mirisa i okusa. jednostavno ste ne zanimljivi likovi koji papagajski ponavljaju određene fraze koje više namaju smisla. Jednostavno ste isprazni….ništa!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.