Hajduku četiri utakmice bez gledatelja, Careviću mjesec dana zabranjen rad u klubu

Kako se i očekivalo Hajduk je dobio drakonsku kaznu.

Disciplinski sudac Hrvatske nogometne lige, Alan Klakočer kaznio je klub s Poljuda s četiri utakmice igranja bez gledatelja, piše Mediaservis.

Tijekom utakmice od strane suca i delegata utakmice evidentirana je upotreba velike količine pirotehnike (45 baklji, 9 dimnih bombi, 5 strobova, 17 topovskih udara) od strane Torcide na sjevernoj tribini stadiona.

Iako je pirotehnike bilo i na prethodnim utakmicama, okidač za ovako veliku kaznu bila je činjenica da je od eksplozije topovskog udara teško ozlijeđen vatrogasac, a kamenom u glavu pogođen je i igrač Hajduka Adam Gyurcso.

I pomoćni trener Hajduka Mario Carević zaslužio je svoju kaznu.

On je zbog učestalog prigovaranja i nesportskog reagiranja i vrijeđanja četvrtog suca kažnjen je zabranom obavljanja funkcije u trajanju od mjesec dana te novčanom kaznom od 5.000 kuna.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Kazna je premala! Treba biti bar dvostruko veća. Huligani iz Torcide prešli su sve granice, a orjunaši iz udruge Naš Hajduk stoje iza svega. Ovo im je stoti put. Pitam se zašto ih ne kažnjavaju pojedinačno doživotnom zabranom dolaska na utakmice, a ne da svi navijači trpe kazne.

    3
    1

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.