Gužva na Mostarskom sajmu, pogledajte što smo sve zabilježili

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar ulazi u svoju drugu polovicu, a organizatori ističu da su protekla dva dana, u kojima je fokus bio na poslovnim konferencijama i skupovima, bila iznimno posjećena.

Opća ocjena je da je ovogodišnji sajam podigao razinu kvalitete, promatrano po broju izlagača, načinu predstavljanja i izgledu štandova pa do broja posjetitelja. Još nemamo konkretne podatke, ali mislim da je posjeta sajmu bolja od prethodnih godina, izjavio je za Fenu glasnogovornik Mostarskog sajma Oliver Cvitković.

Po njegovim riječima, povratne informacije od izlagača govore da su zadovoljni i većina ih najavljuje svoj povratak dogodine u Mostar.

Najuspješnijim izlagačima i najboljim vinarima u petak, 19. travnja, bit će uručena priznanja, a posljednja dva sajamska dana, petak i subota, rezervirani su za kulturno-zabavni program koji će se odvijati na središnjoj pozornici u paviljonu 1.

Ljepša strana Mostarskog sajma

Na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2024. sudjeluje više od 800 izlagača iz 30 zemalja, a zemlja partner je Republika Hrvatska.

U galeriji fotografija portala Jabuka.tv pogledajte dio ponude.

Duvanjski viking plijeni pozornost na Mostarskom sajmu

Djeca i mladi imaju svoj omiljeni kutak na Mostarskom sajmu

Humanitarno popijte kavu na Sajmu i pomozite rehabilitacijskom centru u Ljubuškom

Na 3. Mostarskom ekonomskom forumu tvrtka iz Širokog navedena kao pozitivan primjer

Ljubuški na Sajmu predstavio turističke potencijale i kulturno-povijesnu baštinu

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Ne isplati se ići na sajam, gužve su velike parkirati auto ne možeš blizu sajma , čak sam parkirao 3 kilometra daleko od sajma.. Nikad više me neće sajam vidit..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.